Momentul incredibil când un bebeluş de 7 luni e găsit viu după masacrul de la nuntă. 3 mame şi 6 copii au fost ucişi de traficanţi

Ultima actualizare:

    Faith a fost salvată de mama ei, care a fost ucisă de traficanţicaptură video
Faith a fost salvată de mama ei, care a fost ucisă de traficanţicaptură video

Clipe incredibile după masacrul de la o nuntă din Mexic! O fetiţă de şapte luni a fost găsită în viaţă în maşina ciuruită de gloanţe. Mama ei a apărat-o de focurile traficanţilor, care au ucis trei femei şi şase copii.

Christina Langford Johnson a fost ucisă de traficanţi în atacul care a avut loc la o nuntă de mormoni, luni (4 noiembrie), în statul mexican Sonora. Femeia a reuşit însă să îţi salveze bebeluşul de şapte luni, care se afla pe bancheta din spate a unei maşini. Tânăra se afla în vehicul când traficanţii au deschis focul, a ieşit repede şi s-a îndepăratat pentru a se asigura că micuţa nu va fi atinsă de gloanţe. 

La opt ore de la masacru, autorităţile au ajuns la faţa locului şi au descoperit-o pe Faith nevătămată, pe bancheta din spate a maşinii. Copila a fost dusă tatălui ei, Tyler Johnson, conform dailymail.co.uk.

Christina Langford Johnson a fost ucisă de traficanţi
Christina Langford Johnson a fost ucisă de traficanţi

Christina Langford Johnson şi alte două mame se îndreptau spre o nuntă cu copiii lor, în maşini separate. Rhonita Miller şi patru din copiii ei, gemenii Titus şi Tiana, de şase luni, Krystal, de 10 ani şi Howard, de 12, au fost ucişi. Dawna Langford şi cei doi băieţii, Trevor, 11 ani şi Rogan, 3 ani, au fost şi ei victimele atacului. Opt copii, unii bebeluşi, au supravieţuit atacului. Ei au stat ascunşi până la venirea autorităţilor. Cei răniţi grav au fost duşi cu elicopterul pentru a primi îngrijiri în Statele Unite. Ceilalţi trei copii, printre care şi Faith, care nu aveau răni, au fost duşi familiilor. 

Un băiat de 13 ani a plecat singur să găsească ajutor

Băiatul lui Dwana Langford, Devin, de 13 ani, e considerat un erou pentru că a reuşit să-şi ascundă fraţii răniţi şi apoi a mers peste 20 de km şi şase ore pentru a alerta autorităţile. Şi sora lui de 9 ani, Mckenzie, a plecat în căutarea familiei când a văzut că Devin nu se întoarce. 

Salvatorii au declarat că au fost distruşi când au găsit copiii. Un băiat de opt ani, Cody, era împuşcat în falcă şi picior, o fată de 14 ani era împuşcată şi ea în picior, iar un copil de 4 ani era împuşcat în spate. 

Un suspect a fost arestat

Un suspect, lider al unui cartel de traficanţi de droguri, a fost arestat marţi şi este anchetat. El ar fi un bărbat de 30 de ani, care face parte dintr-un cartel rival cu cel al lui El Chapo. El a fost prins în oraşul de graniţă Aqua Prieta şi avea mai multe arme de foc, dar şi doi ostatici. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net