Momentul în care Diana a confruntat-o pe Camilla: ”Îmi vreau soțul înapoi!”

Ultima actualizare:

    Prințesa Diana a dezvăluit cel mai curajos moment din viața ei
Prințesa Diana a dezvăluit cel mai curajos moment din viața ei

Din 1989 Charles și Diana trăiau vieți separate după ce Prințul începuse o aventură cu Camila Parker Bowles cu mulți ani în urmă. Cele două femei din viața Prințul Charles s-au confruntat în timpul unei petreceri.

În casetele secrete ale autorului Andrew Morton, casete în care Diana își mărturisește trăirile, sentimentele și multele situații neplăcute în care a fost pusă de soțul ei, Prințul Charles, dar și de întreaga Familie Regală, Prințesa povestește cel mai curajos moment din viața sa.

”Cea mai rea zi din viața mea a fost când am realizat că Charles s-a întors la Camila. Unul din cele mai curajoase momente ale mele a fost când am mers la aniversarea de 40 de ani a surorii Camilei. Nimeni nu se aștepta să iau atitudine, dar o voce din interiorul meu mă striga.  Am decis să nu o mai pup și i-am întins doar mâna, acesta a fost pasul cel mare.

Charles nu era deloc fericit că îl însoțeam la petrecere, întrebându-mă tot drumul «De ce vii în seara asta?». Oricum, am ajuns și după cină am urcat toți cei 40 de oameni care eram la etaj. La un moment dat mi-am dat seamă că Charles și Camila dispăruseră brusc. Asta m-a deranjat și m-am decis să cobor și să mă confrunt cu întreaga situație.

Toți cei de la etaj îmi spuneau să nu cobor.  «Vreau doar să-mi găsesc soțul, aș vrea să-l văd». Am stat supărată cam o oră și jumătate, după care am coborât și l-am găsit. Era cu Camila și cu încă un bărbat, toți trei părând că se distrau. Am stat și m-am gândit  «Bine, ăsta e momentul» și m-am alăturat conversației, ca și cum eram cei mai buni prieteni. După câteva minute i-am zis Camilei «Aș vrea să am o vorbă cu tine, se poate?» și se vedea că am pus-o într-o situație inconfortabilă.

Ne-am îndepărtat de bărbați și ne-am așezat într-un loc retras. «Camila, aș vrea să știi că că eu știu exact ce se petrece. știu ce este între tine și Charles și am vrut să știi asta», iar ea mi-a spus că nu știe despre ce vorbesc. Nu am fost atât de curajoasă pe cât credeam, dar măcar am reușit să duc conversația până la capăt.

După câteva scunde aceasta mi-a spus «Ai tot ce ți-ai putea dori. Orice bărbat din lumea asta se poate îndrăgosti de tine, ai doi copii minunați. Ce vrei mai mult?» moment în care eu i-am spus «Îmi vreau soțul înapoi!»

În mașină, la întoarcere, am început să plâng cum nu am mai făcut-o vreodată, iar Charles devenea din ce în ce mai nervos. Nu am putut dormi deloc în acea noapte. După trei zile i-am zis soțului meu ce s-a întâmplat în acea noapte, iar răspunul lui a fost «Nu pot să cred că ai făcut asta». « Asta i-am spus, nu am nimic de ascuns. Sunt soția ta și mama copiilor tăi».

Acesta a fost un pas mare pentru mine. Am vrut cu disperare să știu ce i-a spus, dar, bineînțeles, nu am nicio idee”, a povestit Prințesa, conform Daily Mail.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net