Momente tensionate între reginele Spaniei. Conflictul dintre Letizia şi Sofia

Ultima actualizare:

    Familia regală, după incident Foto: Getty
Familia regală, după incident Foto: Getty

Cu ocazia vacanței pascale, familia regală spaniolă a participat în duminca Paștelui, la o slujbă religioasă organizată la Catedrala Palma, aflată în insula Mallorca.

Se pare însă, că și regalitățile au probleme în familie, pe care nu le pot ascunde nici măcar atunci când se află la evenimente publice. Într-un filmuleț apărut recent pe internet, fosta și actuala regină a Spaniei par să aibă ceva de împărțit. Fosta regină a Spaniei, Sofia, încearcă să facă o fotografie cu cele două nepoate ale sale, moment în care actuala regină, Letizia, intervine și modifică decursul lucrurilor atunci când se poziționează în fața acestora, blocându-le astfel accesul la camerele de fotografiat. Acestea schimbă mai apoi un șir de replici tensionat, judecând atât după expresia facială a reginei Sofia, cât și a celor din jur. Nu se știe exact motivul care a declanșat schimbul de replici, însă acestea sunt urmate și de reacția uneia dintre fetele reginei Letizia, care înlătură brusc și mâna mamei sale, și mâna bunicii, care era mai devreme în jurul său, pentru poză. Incidentul a necesitat o intervenție din partea Regelui Felipe, care a încercat să medieze situația în scopul calmării „spiritelor”.


    Momentul în care începe să se tensioneze atmosfera între cele două regineFoto: Captură YouTube
Momentul în care începe să se tensioneze atmosfera între cele două regineFoto: Captură YouTube

Tot evenimentul a fost filmat și mai apoi publicat de posturile de televiziune spaniole, urmând să ajungă eventual și pe internet. Astfel, informația cu privire la incident a ajuns și la rudele fostei regine a Spaniei, familia regală din Grecia. Marie Chantal a Greciei este căsătorită cu prințul moștenitor al Greciei, Pavlos, care este de asemenea verișorul Regelui Felipe. Aceasta, în loc să încerce să detensioneze atmosfera, a pus și mai multe paie pe foc în momentul în care a publicat un mesaj pe o rețea de socializare. Marie Chantal a declarat faptul că „nicio bunică nu merită tratată așa” și a susținut de asemenea despre Letizia că abia acum aceasta și-a arătat „adevărata față”. Casa regală spaniolă nu a făcut momentan comentarii privitoare la incident.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net