Mogulul Larry Flynt oferă 10 milioane $ pentru secretele lui Trump

daaa.jpg

donald trump larry flynt anunt
Larry Flynt vrea să-l distrugă pe Donald Trump
foto: Getty Images/Hepta

E în stare de orice ca să-l demită! Fondatorul revistei Hustler, Larry Flynt (74 de ani), oferă 10 milioane de dolari oricărei persoane care-i oferă informaţii ce pot conduce la demiterea preşedintelui Donald Trump.

Fondatorul revistei pentru adulţi „Hustler” susţine că Donald Trump (71 de ani) ştirbeşte imaginea Statelor Unite ale Americii şi face ţării doar rău. El este dispus să renunţe la o parte din avere pentru a-l distruge pe Donald Trump. Mogulul a postat un anunţ în care oferă 10 milioane de dolari celei sau celui care dezvăluie cele mai murdare secrete ale lui Trump.

hepta_3089396.jpg

hillary clinton carte america alegeri
Hillary a declarat că „Donald preşedinte e mai rău decât şi-ar fi putut imagina"
foto: Hepta

Anunţul apare în mai multe publicaţii americane printre care şi în Washington Post. În oferta de recompensă se arată că "după 9 luni tumultoase, Trump a dovedit că este periculos de nepotrivit pentru a-şi exercita puterea extremă", scrie Daily Mail.

donald trump larry flynt anuntZoom
Aşa arată anunţul postat de Larry Flynt
Foto: Twitter

"Punerea sa sub acuzare va fi greoaie, controversată, însă alternativă", mai scrie în anunţul postat duminică în Washington Post.

În 1998, Larry Flynt a provocat demisia unui congresman, aflat în cursa pentru şefia Camerei Reprezentanţilor, după ce a prezentat informaţii compromiţătoare, obţinute de el în schimbul unui milion de dolari.

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • melania trump

    A fost nevoie ca Melania și Donald Trump să ajungă în orașul iubirii ca să fie mai degajați unul cu celălalt în public. Au fost inspirați, probabil, de povestea de dragoste incredibilă dintre președintele francez și soția acestuia, care nu fac deloc economie de gesturi tandre când ies în lume.

  • ivana trump

    Donald Trump s-a însurat nu o dată, ci de trei ori, iar prima soție a actualului președinte al SUA, de care cel mai important om al lumii a divorțat în 1992, atrage în continuare atenția presei. Blondă, cu forme generoase și o inteligență peste medie, Ivana Trump este însă neobișnuit de tăcută de când fostul ei soț s-a instalat la Casa Albă.

  • trump

    Războiul dintre Donald Trump de ani) și presa americană pare să fi ajuns la cote înalte. După ce a insultat doi jurnaliști pe contul său de Twitter, tot în mediul online, președintele american a publicat un material video editat în care pare că bate un jurnalist CNN.