Modificări radicale la Opera de Stat din Viena, după un control care a scos la iveală nereguli șocante

Ultima actualizare:

    Opera de Stat din Viena a anunțat o serie de măsuri de modernizare
Opera de Stat din Viena a anunțat o serie de măsuri de modernizare

Acuzații grave îndreptate către Opera de Stat din Viena după ce a ieșit la lumină sfatul inedit pe care îl primeau elevii de la profesori. Cei care predau elevilor au fost învinovățiți de folosirea unor metode abuzive de predare, potrivit unui anunț făcut în cursul zilei de luni, 29 iunie, de către conducerea operei.

Amănunte șocante din interiorul Operei de Stat din Viena au ieșit la suprafață la sfâșitul anului trecut, în urma controlului făcut de către o comisie. Se pare că elevii academiei erau sfătuiți de către antrenori să fumeze pentru a se menține la o greutate scăzută. Mai mult decât atât, profesorii sunt acuzați de folosirea unor metode abuzive de predare. În acest context, conducerea Operei de Stat a publicat un comunicat prin care încearcă să remedieze greșelile trecutului și să sublineze că și-a învâțat lecția.

Profesorii vor fi testați riguros pentru a stabili dacă vor continua să predea 

Potrivit comunicatului, academia va revizui modul în care se raportează la elevi și se va concentra mai mult asupra bunăstării fizice și psihice a acestora. Instituția a anunțat că va aloca timp pentru dezvoltarea personală a fiecăruia dintre elevi, iar actualii profesori vor fi evaluați în profunzime pentru a se stabili dacă vor putea preda în continuare elevilor. 

“Elevii trebuie să poată lucra într-un mediu sigur, creativ şi extrem de profesional pentru a le dezvolta pe deplin potenţialul”, a declarat directoarea desemnată Christiana Stefanou. În plus, ea plănuiește ca noile reguli să contribuie la crearea unor condiții mai bune de dezvoltare și evoluție pentru elevii pasionați de dans. În acest sens, dorește ca podelele vechi să fie înlocuite căci reprezintă un pericol pentru dansatorii care petrec ore întregi în sala de dans.  

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net