Modificarea făcută de Harry și Meghan Markle în certificatul de naștere al lui Archie. Are legătură cu Kate și Diana

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și Prințul Harryfoto: AFP
Meghan Markle și Prințul Harryfoto: AFP

Prințul Harry și Meghan Markle au schimbat numele fostei actrițe pe certificatul de naștere al lui Archie, la o lună după nașterea micuțului, în iunie 2019. Modificarea a fost făcută în perioada în care zvonurile că ducii de Sussex și ducii de Cambdrige nu își mai vorbesc.

Certificatul de naștere al lui Archie nu mai spune că mama lui e ”Rachel Meghan”, ci ”Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”. Conform mirror.co.uk, acest gest poate fi adresat lui William și Kate Middleton, ai căror copii au numele obișnuit al lui Kate la secțiunea mama, nu titlul ei regal. Poate fi însă și o referință la mama lui Harry, Diana, care folosea mereu ”Alteța Sa Regală Prințesa de Țara Galilor”. 

La scurt timp după ce a fost făcută modificarea, Harry și Meghan au renunțat la organizația de caritate pe care o aveau cu William și Kate, iar apoi au anunțat că vor părăsi familia regală. 

Potrivit experților regali, gestul ar putea face parte din planul lor de a se distanța de Casa Regală. ”E o mișcare fără precedent să schimbi un certificat de naștere al unui membru al familiei regale, dar să înlături cu totul numele mici e chiar remarcabil. Poate e un semn că își doreau să fie diferiți de ducii de Cambridge”, a declarat Ingrid Seward. 

Meghan Markle nu va merge cu Harry în Marea Britanie în vară

Dezvăluirea vine după ce s-a aflat că Meghan nu va reveni în Marea Britanie cu Harry, în cadrul unor vizite planificate anul acesta. Totuși, surse apropiate celor doi susțin că decizia e legată de situația actuală provocată de pandemie și că Meghan vrea să evite orice incident cu presa sau publicul. 

Harry, care acum locuiește cu Meghan și Archie în SUA, va reveni în Regatul Unit în iunie și iulie, când bunicului lui, Prințul Philip, va împlini 100 de ani și o statuie cu mama sa, Diana, va fi dezvelită. 

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net