Misterul Triunghiului Bermudelor, rezolvat? Ce spun oamenii de știință

vapor.jpg

vapor
Mai multe vase și avioane au dispărut de-a lungul timpului în Triunghiul Diavolului
Foto: Getty

Triunghiul Bermudelor, cunoscut și sub numele de "Triunghiul Diavolului", este o zonă aproximativ triunghiulară ca formă, cu cele trei colțuri localizate de Insulele Bermude, Puero Rico și Fort Lauderdale, Florida în Oceanul Atlantic. Există unele speculații cum că în această regiune se întâmplă foarte des fenomene paranormale, cum ar fi: dispariții ale unui număr mare de vase și aparate de zbor, activități paranormale în care legile fizicii sunt date peste cap, puse inclusiv pe seama ființelor extraterestre.

Câteva descoperiri recente ale unor cratere gigantice în Marea Barents (nordul Europei) ar putea fi explicația pentru disparițiile misterioase din zona Triunghiului Bermudelor.

Oamenii de știință cred că craterele sunt rezultatul unor acumulări de gaz metan, relatează Daily Mail. Explozia acestor acumulări de gaze determină deschiderea unor imense găuri, ceea ce ar putea fi o explicație pentru ce se întâmplă în cazul unuia dintre cele mai mari mistere ale lumii. 

triunghiul bermudelorZoom
Triunghiul Bermudelor este zona în care se întâmplă unele dintre cele mai misterioase dispariții din lume

Marea se încălzește brusc, iar vasele se scufundă în mixul de apă și cantitatea extrem mare de gaz. 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 

 

loading...
Loading...