Miss Ucraina, descalificată pentru că are copil acasă

De la extaz la agonie!

Prin asta a trecut frumoasa Veronica Didusenco, de 23 de ani. Joia trecută frumoasa ucraineancă a fost desemnată Miss Univers în cadrul concursului de frumuseţe găzduit de capitala ţării, Kiev. Ieri însă organizatorii au decis să îi retragă titlul după ce au descoperit că „a minţit în legătură cu viaţa ei personală”.

Conform regulilor de participare, mamele şi femeile care au fost măritate nu au voie să se înscrie în competiţie. Veronica avea acasă un băieţel de patru ani şi era divorţată de câţiva ani. Ea nu a scris aceste lucruri pe formularul de înscriere. Purtătorul de cuvânt al Miss Universe, Victoria Kiose, a explicat că regulile trebuie respectate şi că Ucraina va desemna o altă reprezentantă pentru finala din China. În 2013, Marea Britanie a eliminat din regulament regula care le discrimina pe mame şi pe divorţate. 

Loading...

Citește și

  • La concursul de frumusețe Miss Universe din Spania, anul acesta a avut loc o premieră! Pentru prima dată în instorie, mult râvnitul titlu a fost câștigat de un model transsexual. Angela Ponce, în vârstă de 25 de ani, s-a născut bărbat, dar a apelat la o operație de schimbare de sex, care i-a permis să participe la ediția concursului de Miss de anul acesta și, spre surprinderea multora, să o și câștige. Astfel, modelul, care este originar din Sevilla, va putea să-și reprezinte țara în marea finală de la Miss Universe.

  • mihaela borcea

    Finala competiției ”Miss Universe România 2017” are loc miercuri, 1 noiembrie, de la ora 19.00 la unul dintre centrele de evenimente ale familiei Borcea. Click! îţi îți dă toate detaliile din culisele acestui eveniment.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1