Miss Poponeţ a rămas cu sânul gol după ce s-a aşezat la poză

Ultima actualizare:

    Miss Poponeţ s-a trezit într-o ipostază nu tocmai plăcutăFoto: Splashnews
Miss Poponeţ s-a trezit într-o ipostază nu tocmai plăcutăFoto: Splashnews

Miss Poponeţ 2015 a fost pusă într-o ipostază jenantă la un eveniment care a avut loc luni (16 noiembrie) în Sao Paolo. Suzy Cortez, care a fost numită recent femeia cu cel mai frumos fund din Brazilia, s-a trezit mai mult goală la o fotografie de grup.

Miss Poponeţ a făcut o poză cu alte fete care au participat la concurs. Într-o rochie albă, lungă, Suzy părea foarte mândră de ţinuta ei. Însă rochia provocatoare avea un decolteu mult prea mare, iar un sân a ieşit pe afară. A observat însă prea târziu: fotograful a surprins rapid clipa şi a făcut mai multe poze cu sânii lui Miss Poponeţ.

Suzy Cortez a rămas în sânii goi la poza de grup
Suzy Cortez a rămas în sânii goi la poza de grup

Suzy Cortez a fost numită Miss Poponeţ în cadrul unei competiţii care a avut loc pe 10 noiembrie la Sao Paolo. Bruneta a ieşit învingătoare în faţa a altor 14 fete şi a povestit că s-a pretătit pentru concurs timp de luni bune, cu un regim intens de exerciţii şi o dietă strictă. 

Peste 500 de femeie au luat parte la cea de-a cincea ediţie a Miss BumBum, iar din ele au fost alese 15 finaliste, câte una pentru fiecare stat brazilian

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net