Miss Mexic l-a scos din puşcărie pe cel mai sângeros mafiot

Ultima actualizare:

    Emma Coronel, de 26 de ani, a pus la cale întreg planul de evadare pentru Joaquin “El Chapo” Guzman
Emma Coronel, de 26 de ani, a pus la cale întreg planul de evadare pentru Joaquin “El Chapo” Guzman

Stare de alertă în Mexic! Cel mai periculos mafiot din lume, Joaquin “El Chapo” Guzman, de 60 de ani, a fugit din puşcărie acum o săptămână. Însă cea care a plănuit totul a fost frumoasa sa soţie, Emma Coronel, de 26 de ani.

Şoc pentru anchetatori! Supranumit “El Chapo” (n.r. - “Dopul”, poreclă care i se trage de la înălţimea de 1,64 metri), mafiotul mexican Joaquin Guzman conduce cel mai puternic cartel de droguri, Sinaloa, are 4 soţii şi 10 copii. Cea mai dragă dintre ele îi este Emma Coronel, o fostă regină a frumuseţii, care a candidat la Miss Mexic. Anchetatorii spun că ea este persoana cheie în evadarea lui. Numai ea a avut permisiunea de a-l vizita în detenţie.

Joaquin “El Chapo” Guzman a evadat sâmbătă, 11 iulie, din puşcăria de maximă siguranţă Altiplano I din Mexic
Joaquin “El Chapo” Guzman a evadat sâmbătă, 11 iulie, din puşcăria de maximă siguranţă Altiplano I din Mexic

De aici s-a tras concluzia clară că Emma l-a ajutat să fugă. Soţia a făcut rost de planul închisorii Altiplano I, a localizat milimetric intrarea în tunel şi a coordonat echipa care a săpat. Acum, frumoasa mexicană e chemată la audieri, însă nu mai e de găsit. Guzman, care are o avere de 1,153 miliarde de dolari, a dat şpagă 50 de milioane de dolari celor care l-au ajutat să fugă din închisoare. Coronel s-a căsătorit cu mafiotul pe când era adolescentă şi în 2011 i-a născut două fete gemene. Ea a fost arestată împreună cu el în 2014, însă a fost eliberată în scurt timp. Guzman o iubeşte la nebunie şi o ţine departe de ochii lumii. Este păzită permanent de 100 de bodyguarzi, şi locuieşte în mai multe reşedinţe de lux. Şi aceasta provine dintr-o familie de mafioţi. Şase rude, inclusiv tatăl său, Inés Coronel, sunt în puşcărie. Unchiul Emmei, Ignacio Coronel, a fost numit “regele de cristal” pentru marea cantitate de metamfetamine pe care a distribuit-o. Poreclit Nacho, el a fost ucis în 2010 şi se află depus ca un rege într-un mausoleu de 450.000 de dolari echipat cu aer condiţionat şi supravegheat 24 din 24 de ore. Tatăl Emmei a fost şeful operaţiunilor de contrabandă. “El Chapo” îi zice socru, deşi acesta este mai tânăr decât el.

Click! spune

Joaquin “El Chapo” Guzman a evadat sâmbătă, 11 iulie, din puşcăria de maximă siguranţă Altiplano I din Mexic. Mafiotul a reuşit să fugă printr-o groapă săpată în zona duşului, care ducea la o scară şi apoi la un tunel de 1,5 kilometri. Guzman, care a comandat 3.000 de asasinate, a mai evadat o dată în 2001, la 8 ani după ce a fost arestat pentru prima oară.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net