Misiune imposibilă: salvarea copiilor din grotă

Ultima actualizare:

    Din cauza ploilor, grota Thamg  Luang a fost umplută cu mâl
Din cauza ploilor, grota Thamg Luang a fost umplută cu mâl

Veşti triste pentru cei 12 băieţi cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani şi antrenorul lor, captivi de 11 zile în grota Thamg Luang, din Chiang Rai, Thailanda!

Se anunţă o săptămână de ploi abundente, o grotă către ieşire a fost deja inundată cu mâl, iar scafandrii din cadrul trupelor speciale thailandeze nu mai pot ajunge la ei. Cantitatea de oxigen a scăzut în grota unde se află captivi, dar, după ce au mâncat, au băut şi au dat probe de urină şi sânge, autorităţile sunt extrem de optimiste.Şi asta pentru că toţi sunt sănătoşi.

Ministrul de Interne Anupong Paojinda a declarat ieri că băieţii au început să ia cursuri de scufundări şi speră să înoate singuri către ieşire. Ei se află la aproape doi kilometri sub pământ. Rudele ţin legătura cu băieţii prin intermediul unor camere montate în grotă. Însă din cauza volumului mare de precipitaţii, pompele care scot apa din peşteră nu mai fac faţă. Salvatorii se străduiesc să îi scoată cât mai repede pentru că în zilele care vor urma locul unde se află captivii riscă să fie plin cu apă.Autorităţile vor să sape un puţ în stâncă deasupra lor pentru a le trimite provizii şi pentru aerisire.


    Ei sunt cei 12 băieţi prinşi în subteran
Ei sunt cei 12 băieţi prinşi în subteran

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net