Miracol! S-a trezit din comă după 7 ani

Ultima actualizare:

    Miracolul s-a produs  abia când fetiţa  a intrat în clasa întâi
Miracolul s-a produs abia când fetiţa a intrat în clasa întâi

Impresionant! Nimeni nu credea că se va mai trezi vreodată din somnul profund în care a intrat în 2009, după ce a făcut o septicemie severă, la scurt timp după ce a născut-o pe Marija. Însă Danijela a făcut imposibilul.

Danijela Kovacevic, din Serbia, s-a mai născut o dată. Tot ce îşi mai aducea aminte era că i s-a rupt apa şi a intrat în travaliu. Abia aştepta să o aducă pe lume pe fetiţa pe care o purta în pântec, apoi s-a lăsat bezna, care a durat 7 ani. Danijela, 25 de ani, din Indjija, este pacientul care a supravieţuit după cea mai lungă comă. În 2009 a născut-o pe Marija, a făcut septicemie şi a fost ţinută în viaţă doar de aparate.

simeon stalpnicul png

Zilnic, fiica ei, bunica maternă Maria Vesna şi bunicul ei Djorje Kovacevic au vizitat-o şi au vegheat la căpătâiul ei. „Mami, trezeşte-te!”, îi spunea de fiecare dată micuţa, care a crescut mai mult pe holurile spitalelor. Însă somnul Danijelei a durat peste 2.500 de zile. După ce s-a trezit, corpul ei devenise practic inert. Nici un muşchi nu mai asculta comenzile.

simeon stalpnicul png

Aşa că Danijela a fost transferată la o clinică din Germania, Pforzheim. Acum, familia mai are nevoie de 50.000 de euro pentru a achita continuarea tratamentului. Starea gravă a tinerei mame în vârstă de 25 de ani a fost cauzată şi de faptul că, după naştere, inima ei s-a oprit timp de 30 de minute. Conform declaraţiilor bunicilor care au avut grijă de ea pe durata celor 2.553 de zile de comă, „cele mai scumpe au fost scutecele, pentru că de restul cheltuielilor s-au ocupat doctorii şi asistentele”. Acum Danijela speră ca până în vară să reuşească încă o premieră: prima plimbare în parc alături de fiica ei.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net