Miracol! Femeia aceasta s-a trezit din morți la 10 ore după ce a fost declarată decedată

trezita_din_morti_ksenia_diduk.jpeg

Ksenia Diduk, femeia de 83 de ani care a revenit la viață la 10 ore după pronunțarea decesului
Ksenia Diduk, femeia de 83 de ani care a revenit la viață la 10 ore după pronunțarea decesului
Foto: YouTube

Miracol în Ucraina! O femeie de 83 de ani a fost declarată moartă, la domiciliul ei, atât de echipa de paramedici cât și de poliție, în urmă cu o săptămână. Însă după doar 10 ore de la pronunțarea decesului, în timp ce familia ei începuse pregătirile pentru înmormântare, Ksenia Diduk a început să se miște spre disperarea bocitoarelor care nu înțelegeau ce se întâmplă. De atunci și până recent, bătrâna și-a revenit complet.

Miracol în orășelul Strîjavka, din Ucraina! Bunicuța de 83 de ani, Ksenia Diduk, o asistentă medicală ieșită la pensie, s-a trezit din morți la 10 ore după ce a fost declarată decedată de poliție și de echipajul de pe ambulanță care s-au deplasat la domiciliul ei. Femeia a fost consultată de paramedici pentru prima oară la ora 7.00, în data de 17 februarie.Au mai urmat încă alte trei consultății la domiciliul femeii care susținea că se simte foarte rău și regreta că nu ajunsese la slujba de duminică, din data de 16 februarie, când voia să se împărtășească și să se spovedească.

Paramedicii au spus că femeia agoniza și trăgea să moară

Cu siguranță peramedicii nu vor uita niciodată ziua de 17 februarie când au fost chemați de trei ori la căpătâiul unei bătrâne despre care credeau că nu mai avea mult de trăit. Practic femeia agoniza, horcăia și părea să fie cu un ”picior în lumea celor drepți”. După ce au consultat-o a treia oară au decis că nu trebuie transportată la spital. Când au venit a patra oară la solicitarea familiei, femeia nu mai respira și nu mai avea puls. Așa că s-a întrunit comisia formată din polițiști și paramedici, s-a făcut un EKG și a fost eliberat certificatul de deces la ora 10.00. Familia îndurerată a chemat bocitoarele, a dus certificatul de deces la primărie, a început să pregătească mormântul și a comandat coșciugul.

”Am fost șocată că moarta nu se răcea”

După ce au așezat-o în coșciug, femeile au început să o bocească, după cum cere datina. Tatiana Potomcenko, fiica Kseniei Diduk o mângâia pe frunte și se ruga pentru iertarea păcatelor mamei ei. La un moment dat a făcut o descoperire șocantă. ”La ora 19.30, când i-am atins fruntea am fost speriată pentru că era mama era caldă. I-am verificat apoi brațele și picioarele. Și ele erau calde. Am sunat iar la salvare și am cerut să o ducem la spital”, a povestit femeia pentru un post tv. După ce i-au anulat certificatul de deces, bătrâna a fost dusă la spitalul Vinîția. La ora 21.08, doctorii care au preluat-o au detectat semne vitale și au dus-o la Reanimare pentru că femeia se afla în comă de gradul 3. După ce i s-au montat perfuzii și a fost ținută sub observație timp de mai multe zile, femeia a revenit printre cei vii. ”Am fost la porțile Raqiului”, au fost primele ei cuvinte.

Citește și:

Miracol! Din avionul ăsta au scăpat toţi

Miracol! Trăieşte după ce a căzut sub metrou

”Am fost la porțile Raiului și l-am întâlnit pe tata”, au fost primele declarații ale ”moartei”

După ce și-a revenit în simțiri, Ksenia Diduk a vrut să împărtășească experiența prin care a trecut cu toată lumea. ”Am fost în Împărăția Cerului. Am ajuns la porțile Raiului și l-am întâlnit pe tatăl meu. L-am strigat și l-am întrebat dacă lui îi este bine în ceruri. Nu mi-a răspuns și mi-a amintit că mi-a promis încă dinainte să moară că ne vom întâlni în ceruri. Așa a fost. La un moment dat am vrut să deschid ochii și am văzut un grup de oameni îmbrăcați în alb care stăteau deasupra trupului meu și am crezut că sunt îngeri. Apoi am realizat că de fapt eu plutea, ,eram aproape de tava, mă aflam într-un spital și îngerii erau de fapt doctori. Am auzit rugăciunile copiilor mei și am simțit că mă întorc pe pământ, că nu sunt pregătită să mor pentru că mai au nevoie de mine”, a povestit femeia.

Loading...

Citește și

  • Iei tot felul de medicamente, dar ştiai că o simplă cură cu argilă te poate feri de multe afecţiuni? Revista „Click! pentru femei" îţi prezintă câte calităţi terapeutice are aceasta!

  • Un moment de bucurie şi emoţie la întâlnirea între fostele glorii ale poloului internaţional de la Genova (Italia) avea să se transforme la sfârşitul săptămânii trecute într-o tragedie, mai ales pentru români. Victor Boga (52 de ani), fost campion de polo şi manager la CS Dinamo până anul trecut, a facut un infarct, sâmbătă seară înainte de finalul ultimei partide. Boga se afla la acest turneu cu echipa „Romanian Veterans", la care este şi preşedinte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1