Minuni în vremea pandemiei! O femeie din Iran, de 107 ani, a învins coronavirusul

Ultima actualizare:

    O bătrână de 107 ani s-a vindecat de coronavirus (imagine cu caracter ilustrativ)Foto Gettyimages
O bătrână de 107 ani s-a vindecat de coronavirus (imagine cu caracter ilustrativ)Foto Gettyimages

Caz uluitor în Iran! Coronavirusul a făcut sute de mii de victime la nivel mondial de la declanșarea pandemiei, persoane de toate vârstele, cu sau fără alte boli. Virusul ucigaș a curmat existența până și unor copii, iar medicii din întreaga lume luptă fără încetarea împotriva lui. În ciuda veștilor proaste privind virusul, iată că există și știri pozitive uimitoare referitor la COVID-19. O femeie din Iran, în vârstă de 107 ani a fost vindecată de coronavirus și se află în stare bună!

Saltanat Akbari, originară din Iran, a fost depistată cu coronavirus la vârsta de 107 de ani. Ea a reușit să învingă virusul care a făcut atât de multe victime la nivelul mapamondului, iar acum se află în stare bună și și-a reluat activitățile de zi cu zi, potrivit news.com.au. Femeia, depistată pozitiv cu coronavirus, a fost internată la spitalul Khasari, aflat în orașul Arark, iar după o perioadă în care s-a afla tăn izolare și refacerea testelor specifice, a fost externată întrucât analizele au fost unele negative. 

Femeia din Iran nu este prima persoană trecută de 100 de ani care învinge noul virus gripal. O femeie din nordul Italiei, care va împlini vârsta de 104 ani în luna august, a învins maladia infecţioasă COVID-19, cauzată de noul tip de coronavirus. 

O femeie, supraviețuitoare a gripei spaniole, s-a vindecat de coronavirus la 104 ani 

Ada Zanusso s-a îmbolnăvit la începutul lunii martie în Residenza Maria Grazia, un azil pentru bătrâni din nord-vestul provinciei Biella, situat la o distanţă de aproximativ 100 de kilometri vest de oraşul Milano. Datorită devotamentului medicilor, femeia a reușit să iasă învingătoare în lupta cu boala și a putut reveni la cea mai mare pasiune a sa, cititul. 

Alte două femei care au împlinit de curând vârsta de 103 ani s-au vindecat de COVID-19: Zhang Guangfen, din oraşul chinez Wuhan, şi o iraniancă a cărei identitate nu a fost dezvăluită, potrivit relatărilot oferite de către publicația The Sun. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net