A mințit 500 de pacienți că au cancer! Pedeapsa primită e considerată prea mică VIDEO

Ultima actualizare:

    Dr. Farid Fata și-a mințit pacienții că au cancer și i-a pus să facă tratamente periculoase pentru a se îmbogățiFoto: captură Youtube
Dr. Farid Fata și-a mințit pacienții că au cancer și i-a pus să facă tratamente periculoase pentru a se îmbogățiFoto: captură Youtube

Un medic foarte respectat a șocat pe toată lumea după ce a fost dovedit că a mințit peste 500 de persoane că au cancer și le-a pus să facă chimioterapie, deși erau perfect sănătoși. Doctorul Farid Fata (50 de ani) le-a spus multora dintre pacienți că suferă de cancer al celulelor din sânge pentru a se îmbogăți din asigurările lor de sănătate.

Doctorul Fata, pe care victimele lui îl numesc “un monstru”, a primit 45 de ani de închisoare, după ce a distrus viețile a 500 de persoane pe care le-a mințit că au cancer. Medicul și-a rotunjit veniturile punându-i pe pacienții săi să facă tratamente care nu erau necesare, relatează metro.co.uk.

Victimele cred că doctorul Fada a scăpat ușor

Victimele doctorului Farid Fata consideră că pedeapsa pe care a primit-o este mult prea ușoară pentru răul ireversibil pe care l-a provocat.

"Mi-am pierdut trei ani din viață făcând tratamente pentru cancer. Îl urăsc pe acest bărbat. Unii aleg să îl ierte, dar eu nu pot. Poate Dumnezeu poate. E un monstru și un mestru al înșelăciunii", a declarat Steve, o victimă a doctorului Fata.

În total, Farid Fata a administrat 9.000 de injecții de Rituximab, substanță care se pare că slăbește sistemul imunitar și a făcut 2.000 de tratamente de chimioterapie care nu erau necesare. Într-un final a fost prins de un coleg de-al său, George Karadsheh care a observant că un număr mare de oameni demisionau din cauză că îl suspectau pe Fata că își minte pacienții că au cancer.

Nu știu cum să vindec rănile. Nu știu cum să îmi exprim tristețea și rușinea”, a declarat doctoral Farid Fata în fața judecătorilor.

Chimioterapia, după cum știți este o otravă. Doctorul Fata și-a otrăvit pacienții care nici măcar nu aveau cancer doar ca să facă mai mulți bani”, a spus procuroril Barbara McQuade. 

Farid Fata a fost condamnat la  45 de ani de închisoare vineri (11 iulie)  de către judecătorul Paul Borman. Sentința li se pare mult prea ușoară victimelor cărora medicul le-a distrus viața. Doctorul a mințit aproximativ 550 de pacienți și s-a îmbogățit cu 34.7 milioane de dolari, dintre care trebuie să înapoieze 17.6 milioane victimelor sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net