Minora româncă, vândută în Spania de propria mamă, pentru 3.000 de euro

fetita-plangand.jpg

Fetița a fost salvată de profesorul său
Foto: Pixabay

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Caz incredibil în Spania! Garda Civilă din Spania a arestat trei persoane în Sevilla, pentru o presupusă tentativă de a vinde, respectiv a cumpăra, o fată minoră. Mai precis, o româncă a vrut să-și vândă fiica unui cuplu, în vederea căsătoriei cu un băiat, de asemena minor. Toate acestea pentru 3.000 de euro.

Monstru, nu mamă! Fapta a ieșit la iveală în 8 ianuarie, după ce un profesor al fetei a alertat autoritățile, scrie publicația spaniolă.  Acesta a aflat chiar de la copilă că urmează să fie vândută de propria, în vederea unei "căsătorii forțate", așa că a sesizat poliția.

Oamenii legii au demarat cercetările și au aflat că mama fetiței, o femeie în vârstă de 37 de ani, şi viitorii socri, de 44, respectiv 47 de ani, de asemenea cetăţeni români, conveniseră să-şi căsătorească forţat copiii, relatează observatornews.ro.

Copila a fugit de acasă

Fetița a reuşit să fugă din casă. Ea a plecat de la Valladolid la Sevilla, unde l-a contactat pe profesor printr-o aplicaţie de mesagerie. Minora i-a cerut ajutorul, spunându-i că mama ei vrea să o mărite cu un minor român. Bărbatul a alertat autorităţile, care au preluat-o şi au plasat-o apoi într-un centru de îngrijire.

Între timp, poliţia i-au arestat în Sevilla, atât pe mama fetei, cât şi pe "socri".

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5