Ministrul rus al Economiei are coronavirus. Cum se simte Alexander Novak

alexander-novak.jpg

Alexander Novak, ministrul rus al Economiei
Alexander Novak este internat într-un spital din Moscova
Sursa foto:112.international

Ministrul rus al Economiei, Aleksandr Novak, a fost contaminat cu Covid-19, a anunţat, marţi, premierul Mihail Mişustin. Ministrul este internat într-un spital din Moscova.

Anunţul intervine cu ocazia celei de-a 21-a reuniuni, prin videoconferinţă, a comitetului ministerial pentru acordul Opep. „Din nefericire, Aleksandr Valentinovici Novak este infectat cu coronavirus", a declarat Mişustin, la Blagoveşcensk, în Extremul Orient rus, potrivit News.ro.

Ministrul s-a întors la Moscova şi va participa la reuniunea de la Blagoveşcensk prin videoconferinţă. Potrivit agenţiei Ria-Novosti, mai mulţi jurnalişti care au însoţit delegaţia lui Mişustin au fost testaţi pozitiv şi au revenit de urgenţă la Moscova.

Ministrul rus al Economiei are coronavirus. Cum se simte Alexander Novak

Ministrul rus al Econmiei, infectat cu coronavirus, este internat într-un spital din Moscova și primește tratament adecvat împotriva Covid-19. El nu este însă singurul oficial rus care a contactat virusul. Și premierul Mihail Mişustin a fost bolnav, însă acum este vindecat și și-a reluat de ceva vreme activitatea politică. Lista contină cu purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, Dimitry Peskov,și el infectat cu coronavirus în luna mai. „Da, am coronavirus și urmez tratament”, a declarat acesta pentru agenția de știri TASS.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1