Ministrul rus al Economiei are coronavirus. Cum se simte Alexander Novak

Ultima actualizare:

    Alexander Novak este internat într-un spital din MoscovaSursa foto:112.international
Alexander Novak este internat într-un spital din MoscovaSursa foto:112.international

Ministrul rus al Economiei, Aleksandr Novak, a fost contaminat cu Covid-19, a anunţat, marţi, premierul Mihail Mişustin. Ministrul este internat într-un spital din Moscova.

Anunţul intervine cu ocazia celei de-a 21-a reuniuni, prin videoconferinţă, a comitetului ministerial pentru acordul Opep. „Din nefericire, Aleksandr Valentinovici Novak este infectat cu coronavirus", a declarat Mişustin, la Blagoveşcensk, în Extremul Orient rus, potrivit News.ro.

Ministrul s-a întors la Moscova şi va participa la reuniunea de la Blagoveşcensk prin videoconferinţă. Potrivit agenţiei Ria-Novosti, mai mulţi jurnalişti care au însoţit delegaţia lui Mişustin au fost testaţi pozitiv şi au revenit de urgenţă la Moscova.

Ministrul rus al Econmiei, infectat cu coronavirus, este internat într-un spital din Moscova și primește tratament adecvat împotriva Covid-19. El nu este însă singurul oficial rus care a contactat virusul. Și premierul Mihail Mişustin a fost bolnav, însă acum este vindecat și și-a reluat de ceva vreme activitatea politică. Lista contină cu purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, Dimitry Peskov,și el infectat cu coronavirus în luna mai. „Da, am coronavirus și urmez tratament”, a declarat acesta pentru agenția de știri TASS.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net