Ministrul Culturii din India avertizează turistele să nu umble în fuste pe stradă

Ultima actualizare:

    India este una dintre cele mai vizitate state ale lumiifoto: Getty
India este una dintre cele mai vizitate state ale lumiifoto: Getty

Mahesh Sharma este ministrul Culturii din India și noua persona non grata pentru cetățenii nemulțumiți de declarațiile sale legate de turiștii care ajung în țara la care promovarea căreia ar trebui să ajute.

Sharma i-a avertizat pe toți cei care ajung să viziteze India să nu se aventureze singuri, pe timp de noapte, în orașele mici, semnalând astfel că India este o țară periculoasă, așa cum mulți se tem și tocmai de aceea, chiar dacă și-ar dori să descopere minunățiile unui stat fermecător, ezită. Ministrul a încercat să ofere lămuriri cu privire la spusele sale și a declarat că a vorbit doar în legătură cu locurile religioase.

Asta nu a fost tot, căci bărbatul a dat de multe ori vina pe Vest, pe care-l vede ca pe o influență nefastă asupra Indiei. Mai mult , a declarat că “nopțile pe care fetele le petrec prin oraș nu sunt parte a culturii indiene”, notează BBC.

Turiștii care ajung pe aeroporturile indiene primesc o listă cu lucruri pe care au voie să le facă și unele care ar trece mai degrabă în zona de nepermise. “Dacă sunt în orașe mici, nu ar trebui să bată străzile pe timpul nopții, iar fetele nu ar trebui să poarte fuste. Ar trebui să facă o poză mașinii în care se află și să o trimită unui prieten, doar ca precauție.”

Mahesh Sharma a mai spus că „India este o țară culturală în care există o anumită ținută permisă în temple. Vă tog să rețineți asta atunci când alegeți cu ce vă îmbrăcați”. Indienii nu au fost deloc fericiți să audă astfel de vorbe, luând totul ca pe o încercare de interzicere a unor lucruri precum libertatea de a se îmbrăca după bunul plac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net