Oficial iranian, mort în urma infectării cu coronavirus. 43 de localnici şi-au pierdut viaţa

Ultima actualizare:

    Un oficial iranian şi-a pierdut viaţa după ce a fost infectat cu noul virus ucigaş
Un oficial iranian şi-a pierdut viaţa după ce a fost infectat cu noul virus ucigaş

Un oficial iranian, care a contractat virusul coronavirus, a murit sâmbătă, 29 februarie. Numărul deceselor continuă să crească în Iran, 42 de persoane şi-au pierdut deja viaţa, în timp ce alte 593 au fost testate pozitiv cu noul virus ucigaş.

Mohammad Ali Ramzani Dastak ar fi fost testat pozitiv cu coronavirus în urmă cu doar câteva zile, însă medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa. El a decedat la spital în cursul zilei de sâmbătă, după ce fusese internat din cauza temeraturii ridicate şi a stării generale alterate. Nu este singurul politician care a contractat coronavirusul. Însuşi Ministrul Sănătăţii, Iraj Harirchi, a declarat că se numără printre cei care au fost infectaţi. 

Ministru al Sănătăţii din Iran, testat pozitiv cu coronavirus 

Iraj Harichi, ministrul al Sănătăţii din Iran se ocupa îndeaproape de modalitatea în care Iran face faţă infectării cu virusul ucigaş, însă chiar el l-a contractat. Coronavirusul ucisese 16 oameni în Iran atunci când ministrul declarase într-o conferinţă că infectarea cu COVID-19 devenise o problemă naţională pentru Iran. În timpul discursului său, politicianul a arătat semne de slăbiciune şi a transpirat abundent. A fost vizibil agitat şi s-a străduit să nu dea motive de îngrijorare celor prezenţi în sală. Din nefericire, în momentul discursului el era deja infectat cu coronavirus, lucru pe care avea să îl recunoască public, o zi mai târziu, relatează bbc.com.

Din momentul oficial în care a anunţat testarea pozitivă, ministrul a fost plasat în carantină şi supravegheat de medici."Voiam doar să vă anunţ oficial că am fost testat pozitiv cu coronavirus. M-am izolcat şi voi începe să iau medicamente. În mod general, mă simt bine. Sunt doar un pic obosit şi am puţină febră, dar va scădea", a fost mesajul transmis de acesta pe Twitter.

Parlamentarul Mahmoud Sadeghi a anunţat pe Twitter că a fost testat pozitiv şi a scris un mesaj tragic din care reiese faptul că este nesigur dacă va ieşi victorios din lupta cu virusul care a infectat mai mult de 80.000 de oameni la nivel global. "Am fost testat pozitiv, nu am multă speranţă în ceea ce priveşte continuare vieţii pe acest pământ", au fost cuvintele dureroase ale parlamentatului. 

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net