Milionarul s-a însurat cu prostituata

Ultima actualizare:

    Klaus Schweikert  (58 de ani) a luat-o de nevastă pe Lucie (28 de ani) la două săptămâni după ce s-au cunoscut
Klaus Schweikert (58 de ani) a luat-o de nevastă pe Lucie (28 de ani) la două săptămâni după ce s-au cunoscut

Ca în filmul ”Frumuşica”! Multimilionarul Klaus Schweikert s-a îndrăgostit de prostituata Lucie. La numai două săptămâni după ce a cunoscut-o în Sex-Club din Rosenburg, Austria, s-a însurat cu ea.

Cea mai neobişnuită nuntă a anului! Îmbrăcată toată în alb, cu un superb buchet de mireasă, cehoaica Lucie, de 28 de ani, a fost dusă la altar recent de către multimilionarul austriac Klaus Schweikert, de 58 de ani. Ea este o prostituată care câştiga 130 de euro (circa 577 de lei) pentru 60 de minute de sex, el e un superbogat investitor, patronul unei firme din Viena. Schweikert a fost clientul frumoasei Lucie, căreia i-a cerut mâna la scurt timp după ce s-au cunoscut: “După două ore am ştiut că ea este cea pe care o căutam. A fost cea mai bună decizie din viaţa mea”, a povestit omul de afaceri.

Mireasa s-a pozat cu colegele ei de meserie
Mireasa s-a pozat cu colegele ei de meserie

“Cred că visez. Nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă”, a spus Lucie, care a primit un automobil Audi de 130.000 de euro (circa 578.000 de lei) şi un inel cu safire, diamante şi rubine ca dar de logodnă de la omul de afaceri. Nunta a avut loc la numai două săptămâni după ce s-au cunoscut.

Cu o maşină de lux Rolls-Royce Silver Shadow II, cu şofer, Schweikert a luat-o pe Lucie de la bordel şi a condus-o la Restaurantul “Desperados“, cu specific mexican, din Schwarzenau (nord-estul Austriei), unde a avut loc petrecerea. Înainte de a se urca în automobil, mireasa s-a pozat foarte mândră împreună cu colegele ei de la Sex-Club din Rosenburg. După nuntă, proaspeţii însurăţei vor pleca în luna de miere într-un loc de vis.

Bogătaşul Klaus Schweikert şi-a găsit jumătatea la bordel, exact ca Richard Gere în filmul "Frumuşica"
Bogătaşul Klaus Schweikert şi-a găsit jumătatea la bordel, exact ca Richard Gere în filmul "Frumuşica"

Jurnaliştii austrieci îl compară pe multimilionarul Klaus Schweikert şi pe aleasa sa, Lucie, cu celebrul cuplu format dintr-un bogat om de afaceri şi o prostituată din filmul “Frumuşica”, căruia i-au dat viaţă actorii Richard Gere şi Julia Roberts. 

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net