Milionarul Asos, primele declarații după moartea celor trei copii în Sri Lanka. Ce moștenire voia să le lase

Ultima actualizare:
Hotelul Shangri-La, care a fost una dintre țintele atacurilor teroriste din Sri Lanka, în care și-au pierdut viața cei trei copii ai proprietarului Asos
Hotelul Shangri-La, care a fost una dintre țintele atacurilor teroriste din Sri Lanka, în care și-au pierdut viața cei trei copii ai proprietarului Asos

Deși au vieți extrem de private și, inițial, nu era cunoscut numele sau vârsta copiilor lor care au murit în atacurile teroriste din Sri Lanka, iată că Anders Holch Povlsen și soția lui au vorbit pentru prima oară despre tragedia prin care au trecut, mulțumind întregii comunități pentru mesajele de condoleanțe primite, care au reprezentat un real sprijin în aceste momente negre pentru întreaga familie.

Întreaga familie a lui Anders Holch Povlsen, proprietarul cunoscutului magazin online Asos, este îndurerată după cumplita moarte a celor trei copii a acestuia, care și-au găsit sfârșitul în atacurile teroriste din Sri Lanka, în data de 21 aprilie 2019. 

Anders Holch Povlsen, în vârstă de 46 de ani, este cel mai bogat om din Danemarca, averea sa fiind estimată la 7,9 miliarde de dolari, potrivit informaţiilor apărute în publicaţia Forbes. În plus, Anders şi soţia sa, Anne Storm Pedersen, deţin circa 80.000 de hectare de pământ în Scoţia şi militează pentru protejarea zonei şi prezervarea acesteia pentru generaţiile care vor urma, însă au pierdut cea mai mare bogăție în Sri Lanka, atunci când trei dintre cei patru copii ai lor au murit când capitala statului, Colombo, a fost bombardată de Paștele Catolic. 

Ultima imagine în care frații apar împreună
Ultima imagine în care frații apar împreună

Deși a fost rezervat la început în privința imensei dureri care s-a abătut asupra familiei sale, aceștia nedorind nici măcar să publice numele copiilor care au murit, iată că acum miliardarul a vorbit pentru prima dată, cu durere în suflet, despre tragicul incident, explicând că se consolează cu ideea că măcar unul dintre copiii săi i-a rămas aproape. Acesta și-a pierdut două fete și un băiat, pe Alma, Agnes și Alfred, atunci când hotelul Shangri-La din Colombo a fost ținta atentatelor teroriste, în timp ce aceștia se aflau în vacanță. Astrid este singura care a supraviețuit, potrivit mirror.co.uk


    Ultima imagine în care frații apar împreunăFoto: Arhivă personală
Ultima imagine în care frații apar împreunăFoto: Arhivă personală

„Vă mulțumim din tot sufletul pentru condoleanțele, simpatia și multele gânduri calde pe care le-am primit în urma tragicei pierderi a celor trei frumoși și iubiți copii ai noștri: Alfred, Agnes și Alma. Highland-urile scoțiene au oferit amintiri speciale pentru familia noastră. De aceea, din această cauză, multele cuvinte de alinare ale comunității ne-au făcut mai puternici și ne-au emoționat pe deplin. 

Și gândurile și condoleanțele noastre merg către multele familii inocente care și-au pierdut persoanele dragi în tragedia din Sri Lanka. În toată durerea asta imensă, suntem extrem de recunoscători că am rămas în continuare împreună cu fiica noastră, Astrid. Cei trei copii ai noștri vor rămâne și ei în memoria noastră pentru totdeauna și îi vom purta mereu în inimile noastre”, a fost mesajul familiei îndurerate, după ce aceasta a primit multe mesaje emoționante.

Ce moștenire urmau să primească cei 4 copii ai miliardarului 

Întreaga avere pe care Anders o deținea în Scoția, el fiind principalul deținător de terenuri din Highland-urile scoțiene, urma să fie lăsată moștenire celor patru copii ai săi. Ei nu doresc să construiască în zona respectivă, ci, mai degrabă, vor să prezerve spațiile respective. 

Magnatul și soția sa și-au luat „la revedere” sâmbătă, 4 mai, de la copii lor, în cadrul unei ceremonii la care au participat membri ai familiei regale daneze, dar și prim-ministrul Lars Lokke Rasmussen. Cei trei au fost înmormântați la catedrala Aarhus din Danemarca, în sicrie albe, pe care părinții lor au pus munți de flori roz, mov și albastre. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net