Miliardarul care se îndopa cu 80 de calmante pe zi a murit la dezintoxicare

Ultima actualizare:

    2008. Matthew Mellon era nelipsit de la evenimentele mondene londonezefoto Guliver / Splashnews
2008. Matthew Mellon era nelipsit de la evenimentele mondene londonezefoto Guliver / Splashnews

Matthew Mellon, 53 de ani, a încetat din viaţă la o clinică de dezintoxicare din Cancun, Mexic. Fostul soţ al Tamarei Mellon, fondatoarea companiei Jimmy Choo, s-a stins din viaţă după o lungă bătălie cu OxyContin, un medicament puternic din familia metadonei. Metthew Mellon ajunsese să cheltuiască 100.000 de dolari pe lună pentru a se îndopa cu... 80 de pastile pe zi.

Mellon s-a îmbogăţit peste noapte după ce a investit două milioane de dolari în criptomonede şi a scos de pe urma investiţiei un miliard de dolari. El se internase de câteva săptămâni la o clinică privată din Cancun pentru a scăpa de dependenţa de medicamente. Matthew Mellon a scăpat de dependenţa de cocaină cu acest medicament şi ajunsese să se îndoape cu pastile în valoare de 100.000 de dolari pe lună. El şi-a lăsat întreaga avere celor trei copii ai săi, Force, Olympia şi Minty. După divorţul de Tamara Mellon, miliardarul s-a recăsătorit cu designerul Nicole Hanley Mellon. În 2016, Matthew îi acuza pe doctorii care l-au tratat de dependenţa de cocaină că l-au transformat întru zombi după ce i-au prescris OxyContin. La vremea respectivă, Mellon s-a internat la centrul de tratament Passages din Malibu, însă fără rezultate majore. Bancherul a făcut avere cumpărând şi vânzând monede Bitcoin, monede virtuale XRP şi reuşind să strângă în conturi peste un miliard de dolari. „Monedele virtuale sunt înspăimântătoare şi negre. Sunt profund anti-americane”, a declarat într-un interviu pentru Forbes miliardarul, care în 2000 s-a căsătorit cu Tamara. Pe lista prietenilor lui îi putem menţiona pe Hugh Grant şi Elizabeth Hurley. Matthew Mellon provenea dintr-o familie de bancheri şi la 21 de ani a moştenit o avere de 25 de milioane de dolari şi mai multe acţiuni la 13 fonduri de investiţii. Din cauza drogurilor, în ultimii ani de viaţă miliardarul suferea de paranoia, schizofrenie şi avea constant halucinaţii. Încă din timpul facultăţii fusese diagnosticat cu sindrom bipolar. Cunoscut ca mare cuceritor, el nu a putut fi capabil să îi rămână fidel unei singure femei de aceea ambele căsnicii au eşuat lamentabil.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net