Micul dejun favorit al Reginei Elisabeta a II-a. Preferințele culinare ale suveranei, dezvăluite de un fost bucătar

Ultima actualizare:
Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru preferințele culinare alese
Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru preferințele culinare alese

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este cunoscută pentru exigențele sale culinare și pentru faptul că își dorește ca cei mai buni dintre bucătari să calce pragul bucătăriei. Cu toate acestea, ea apreciează și preparatele simplu de pregătit, potrivit unei mărurii a unui fost angajat al Palatului Buckingham. Iată care este micul-dejun preferat al reginei!

Regina Elisabeta a II-a este destul de pretențioasă atunci când gastronomia este subiectul principal. Bucătari iscusiți îi pregătesc cele trei mese ale zilei, însă suverana apreciază și unele preparate care nu necesită multă atenție și nici nu sunt greu de pregătit. Un fost angajat al reginei a dezvăluit care este micul-dejun al reginei și cum a devenit acesta să fie nelisit din meniul Elisabetei a II-a, relatează Hellomagazine.com.

El a povestit cum, în timpul războiului, regina și prințesa Margaret erau la castelul Windsor și rătăceau în jurul castelului când au dat peste o „aromă convingătoare" care le-a vrăjit pe loc. 


    Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru preferințele culinare alese Sursă foto: Gettyimages
Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru preferințele culinare alese Sursă foto: Gettyimages

„Fascinate, au mers după miros până la sursa sa și s-au trezit în afara bucătăriei private a doamnei Alice Bruce, pe atunci menajeră la castel. Au bătut politicos la ușă și au fost întâmpinate în bucătăria de modă veche unde se găteau biscuiți prăjiți. Doamna Bruce le-a dat prințeselor să guste din biscuți și le-a arătat cum se gătește și peștele. Acești biscuiți, după o rețetă deloc complicată, au rămas de atunci favoriții reginei, atât pentru micul dejun, cât și ca o gustare sărată seara târziu. Reginei îi place și eglefinul afumat ca fel de mâncare pentru micul dejun", a scris Charles Oliver în cartea " Dinner at Buckingham Palace".

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net