Michelle Obama, alintată de Barack de ziua ei de naștere! Fosta primă doamnă a împlinit 56 de ani

Ultima actualizare:

    Barack şi Michelle Obama au 27 de ani de căsnicieFoto: Getty
Barack şi Michelle Obama au 27 de ani de căsnicieFoto: Getty

În data de 17 ianuarie, Michelle Obama, fosta primă doamnă a Americii, și-a aniversat ziua de naștere. Cu această ocazie, a primit un mesaj emoționant din partea soțului ei, Barack Obama.

Fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, care a primit de curând și titlul de „cea mai admirată femeie din lume” din partea americanilor, și-a sărbătorit ziua de naștere în data de 17 ianuarie 2020, împlinind vârsta de 56 de ani. Michelle are acest prefix însă doar în buletin, căci emană energie prin toți porii, exact ca la 20 de ani. 

Acest lucru este observat, bineînțeles, și de soțul acesteia, fostul președinte Barack Obama, care nu scapă nicio ocazie pentru a-și arăta iubirea și stima ce i-o poartă partenerei sale. Cu ocazia zilei sale de naștere, Barack i-a scris lui Michelle un mesaj emoționant în mediul online, alintând-o pe aceasta „baby”, care s-ar traduce mot-a-mot „bebelușule”, „puiule” sau în variante mai libere, „iubito”. Chiar dacă cuplul are în spate 27 de ani de mariaj, cei doi soți par să fie la fel de îndrăgostiți unul de celălalt, la fel ca în prima zi. 

Pe contul său de Instagram, fostul președinte american Barack Obama a publicat mai multe fotografii emoționante în care apare alături de partenera sa de viață. Imaginile sunt însoțite de o frumoasă declarație de dragoste pe care fostul lider de la Casa Albă i-a făcut-o soție sale cu ocazia acestei zile speciale. „În fiecare scenă, ești vedeta mea! La mulți ani, iubita mea!”, este mesajul transmis de Barack Obama, care i-a înduioșat pe fanii fostului cuplu prezidențial, care nu sunt deloc puțini la număr.

Barack şi Michelle Obama, 27 de ani de căsnicie

Formează fără doar şi poate cel mai îndrăgit cuplu care a locuit vreodată la Casa Albă. Fostul preşedinte al Americii obișnuiește adesea să îi facă soției sale declarații de dragoste, iar aniversările căsniciei lor nu se abat de la această regulă. 

În urmă cu 27 de ani, în 3 octombrie, Barack Obama o lua de nevastă pe Michelle, femeia care l-a sprijinit necondiţionat şi i-a dăruit două fete: Malia şi Natasha.

„Aniversare fericită, Michelle Obama. Timp de 26 de ani ai fost o parteneră extraordinară, cineva care mă face întotdeauna să râd, persoana mea favorită alături de care să văd lumea”, scria obama pe contul său în 2018, an care a marcat aniversarea lor de 26 de ani de mariaj. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net