Meteo în Rusia: "E vreme perfectă pentru bombardament"

Ultima actualizare:

    “Octombrie e luna ideală pentru bombardamente", spune prezentatoarea
“Octombrie e luna ideală pentru bombardamente", spune prezentatoarea

3 minute. Atâta a durat la Rusia 24 buletinul de ştiri despre vreme. Suficient cât să dai undă verde la bombardamente în Siria şi să-i faci pe cei 145 de milioane de ruşi să simtă emoţia din teatrul de operaţiuni.

“E o vreme excelentă pentru bombardament în Siria!” Aşa şi-a început Ekaterina Grigorova buletinul informativ, duminică, la Rusia 24. “Forţele aerospaţiale ruse îşi continuă misiunea în Siria. Experţii afirmă că momentul bombardamentului este ideal din punct de evedere meteorologic”, a zis ea.

Apoi a continuat: “octombrie e o luna ideală în Siria pentru a efectua zboruri".

Şi asta pentru că “viteza medie a vântului este de numai 2,4 metri pe secundă şi că plouă o dată la zece zile”. Deşi sunt în medie 13 zile înnorate, acest lucru “nu ar trebui să fie un obstacol serios pentru operaţiunea militară”. Norii se află la 4-6 km deasupra solului şi nu afectează zborul.

simeon stalpnicul png

“În aceste condiţii meteorologice, avioanele pot zbura pe sub nori pentru a efectua atacuri asupra obiectivelor de la sol şi vor urca doar dacă se înregistrează focuri antiaeriene", a precizat aceasta, în faţa unui grafic care prezenta un Suhoi-24 lansând bombe de la "altitudinea optimă pentru bombardare", de 3-5 km de la sol. Buletinul de ştiri face parte din programul de propagandă menit să atragă simpatia populaţiei faţă de politica dela Kremlin. Vladimir Putin şi-a exprimat clar la finele lunii august susţinerea faţă de regimul Assad. NATO dezaprobă atacurile şi genocidul în rândul civililor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net