Meseria ei, capcană pentru bărbaţi

Ultima actualizare:

    Frumoasa Amy Wade, în vârstă de 28 de ani, câştigă până la  31.000 de dolari pe lună pentru a testa partenerii femeilor geloase
Frumoasa Amy Wade, în vârstă de 28 de ani, câştigă până la 31.000 de dolari pe lună pentru a testa partenerii femeilor geloase

Le face ochi dulci bărbaţilor, să vadă dacă pică în capcană! Farmacista Amy Wade, de 28 de ani, din Surrey, este plătită de femei să le verifice partenerii dacă le sunt fideli. Face astfel bani buni fără efort.

Doamnelor, aveţi îndoieli în privinţa viitorului soţ? Testaţi-i fidelitatea înainte de nuntă. Pe lângă slujba de farmacistă, Amy Wade, din Surrey, Marea Britanie, şi-a mai găsit o meserie. S-a făcut “capcană” pentru bărbaţii infideli! Femeile geloase o plătesc cu 31 de dolari (circa 126 de lei) pe săptămână ca să le testeze partenerul. Amy a prins deja 100 de bărbaţi infideli, care s-au trezit apoi cu papucii la uşă. Abia mai face faţă la solicitări. Are cel puţin 18 bărbaţi pe săptămână. Într-o lună poate să ajungă chiar şi la un câştig de 31.000 de dolari (125.378 de lei) din flirtul cu masculii infideli. Ca să verifice dacă partenerul unei femei îieste credincios acesteia, încearcă să îl agaţe. Îi trimite mesaje online aţâţătoare şi încearcă apoi să flirteze cu el. 

simeon stalpnicul png

Dacă respectivul îi cade în plasă şi îi răspunde cu mesaje drăgăstoase, farmacista o înştiinţează imediat pe iubita acestuia, care a angajat-o. „Îmi place să fiu capcană pentru bărbaţi. Unii dintre indivizii pe care îi dau în vileag sunt atât de vulgari şi de dezgustători, încât este cu adevărat şocant. Am vorbit cu un infidel timp de 4 săptămâni şi clienta mea mi-a zis să-i dau o întâlnire. A fost de acord, după care mi-a zis că ar vrea să-şi îndeplinească fantezia de a mă viola”, a mărturisit Amy. 

”Încerc să par cât mai sinceră posibil, le spun chiar că vreau să mă mut în zona lor. Fac orice pentru a nu le trezi suspiciuni bărbaţilor pe care trebuie să-i testez”, a adăugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net