Reclama anti-ISIS care face înconjurul Orientului Mijlociu. Finalul optimist e superb

terorist.png

reclama orientul mijlociu
O reclamă cu un mesaj emoționant face înconjurul Orientului Mjlociu
foto: captură foto/Youtube

O reclamă difuzată de un canal de televiziune din Kuweit a devenit virală în Orientul Mijlociu prin mesajul emoționant pe care-l transmite. Realizat prin tehnici de filmare profesioniste, materialul video de doar trei minute se adresează fundamentaliștilor islamici care au terorizat și destabilizat Siria, Irakul și Afganistanul.

Difuzat de compania de telecomunicații Zain, din Kuweit, materialul video transmite un mesaj emoționant despre suferința civililor din Orientul Mijlociu și îi îndeamnă pe extremiști să fie miloși și iubitori și să nu mai răspândească teroare și cruzime, după cum precizează The Sun.

În scurtul clip video, un terorist este urmărit de victimele rănite sau afectate de explozii. Cu toții se adună nu pentru a-l pedepsi pe jihadist, ci pentru a-l convinge prin blândețe să renunțe la arme și să răspândească dragoste, nu ură. „Prețuiește-l pe Dumnezeul tău prin iubire, nu prin teroare”.

Imaginile capătă un puternic impact emoțional în momentul în care sunt arătați copii răniți în atentate, ale căror glasuri sfâșietoare îl roagă pe teroristul sinucigaș să nu-i mai ucidă. „Îi voi spune lui Dumnezeu totul, că ai umplut cimitirele cu copiii noștri și ai golit școlile...”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1