Mesajul de la Erdogan pe care turcii l-au primit pe telefoane, la un an de la puci

Ultima actualizare:

    Erdogan a trimis un mesaj vocal mai multor turci cu ocazia marcării unui an de la puciul eșuatfoto: Getty
Erdogan a trimis un mesaj vocal mai multor turci cu ocazia marcării unui an de la puciul eșuatfoto: Getty

Numeroși turci au fost luați prin surprindere de către președintele țării, Recep Tayyip Erdogan, care le-a trimis pe telefoanele mobile un mesaj vocal cu ocazia marcării unui an de la puciul eșuat.

Surpriză pentru turcii care au vrut să-și folosească sâmbătă seara telefoanele mobile.  Aceștia au avut surpriza, plăcută sau neplăcută, să audă pe teleoanele lor vocea președintelui, care le-a adresat un mesaj cu ocazia marcării unui an de la puciul eșuat de la 15 iulie.

”În calitate de președinte, vă adresez urările mele de bine cu ocazia zilei democrației și unității naționale. Implor compasiunea lui Allah față de martirii noștri”, declara Erdogan în mesajul înregistrat, referindu-se la cele aproape 250 de persoane ucise anul trecut în timpul tentativei de lovitură de stat, de pe data de 15 iulie 2016.

Numai abonații Turkcell și Vodafone, principalii doi operatori de telefonie mobilă din țară, au putut să audă mesajul, atunci când au încercat să sune la unul dintre contactele lor, potrivit agenției proguvernamentale de presă Anadolu, citată de dailysabah.com

Această inițiativă fără precedent a președinției turce a provocat o avalanșă de reacțiii pe rețele de socializare, susținătorii președintelui felicitându-se de acest demers, iar opozanții denunțând o metodă de comunicare invazivă.

După ce a participat sâmbătă la mai multe ceremonii la Istanbul, Erdogan a susținut un discurs la Ankara, la ora locală 2.32, exact în momentul în care puciștiii bombardau Adunarea Națională în urmă cu un an.

Telefon hatlarından birini aradığınızda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz mesajı duyuluyor. pic.twitter.com/DGe9HSYxce— İbrahim Haskoloğlu (@haskologlu) July 15, 2017

Telefon hatlarından birini aradığınızda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz mesajı duyuluyor. pic.twitter.com/DGe9HSYxce

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net