A mers să vadă 50 Shades of Grey şi a plecat de la cinema în cătuşe. Întâmplare halucinantă

2582f7e400000578-0-image-a-4_1428654747769.jpg

O femeie a fost arestată în timp ce se uita la 50 Shades of Grey

A mers la film, dar a ajuns la secţia de poliţie. Este întâmplarea unei mămici, care a atacat o femeie în sala de cinema. Aceasta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Amy Murray, în vârstă de 23 de ani, din Marea Britanie, a fost arestată în timpul filmului Fifty Shades of Grey (n.r. Cele 50 de umbre ale lui Grey), după ce s-a supărat pe o tânără că a râs la scenele de sex. A enervat-o atât de tare, încât nu a stat prea mult pe gânduri şi a lovit-o pe aceasta, în văzul tuturor. Poliţia a fost chemată de urgenţă, chiar înainte de terminarea filmului, notează Daily Mail. Mai mult de atât, se pare că femeia era şi în stare de ebrietate la sosirea poliţiştilor.

''Inculpata a fost grosolană faţă de oameni şi părea destul de ameninţătoare. Agresiunea a durat în jur de 20 de minute, timp în care cei prezenţi au fost deranjaţi de tot scandalul'', au declarat surse citate de parchet.

amy.jpg

Femeia a fost arestată după incident
Foto: Daily Mail

 

Amy a izbucnit şi a lovit-o puternic pe Jessica Murray Deadman, care venise împreună cu prietenii la film. Imediat după incident, ea şi-a recunoscut vina: ''Mi-e ruşine şi am remuşcări. Sunt o mamă singură şi nu ies foarte des. Am băut prea mult. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat'', a mărturisit femeia.

Avocatul apărării, Paul Baker, a declarat: ''Doamna Murray are un fiu în vârstă de 4 ani pe care îl creşte singură. Nu a mers singură, ci la insistenţele prietenului ei'', a mai precizat acesta.

Ea a fost condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare şi obligată să plătească o sumă de bani.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1