A mers la o petrecere de swingeri pentru prima oară. Ce a păţit a alertat poliţia

Ultima actualizare:

    Bărbatul s-a înecat în piscina casei unde se ţinea petrecerea de swingeriFoto: dailymail.co.uk
Bărbatul s-a înecat în piscina casei unde se ţinea petrecerea de swingeriFoto: dailymail.co.uk

Un bărbat a murit la o petrecere de swingeri cu tematica James Bond.

Petrecerea tocmai începea când un bărbat de 35 de ani s-a înecat în piscina unei case de trei milioane de lire. Invitaţii nu au ştiut ce s-a întâmplat până când o femeie, care era în piscină cu victima, a început să ţipe, conform dailymail.co.uk

Bărbatul a fost scos din apă imediat, dar eforturile de a-l salva au fost în zadar. Tragedia a avut loc în weekend, la o casă luxoasă dintr-un sat de bogătaşi din Marea Britanie. 

Alţi invitaţi au crezut că bărbatul se preface după ce s-a aruncat în apă de la o înălţime de 16 metri. În jur de şase oameni erau în piscină în acel moment şi alţi zece în jurul ei, au povestit martorii. 

Bărbatul venise pentru prima oară la petrecerea pentru adulţi, organizată de doi cunoscuţi oameni de afaceri şi swingeri, Richard Stanley şi Janet Harrison. Stanley a explicat că, deşi el şi alţi invitaţi au încercat să îl resusciteze pe bărbat şi au chemat o ambulanţă, medicii nu au avut ce face.  

"Vineri, cam 30 de oameni au venit la petrecere. Tema era «James Bond se întâlneşte cu Pussy Galore». O femeie era pictată în auriu, aveam şi o ruletă, postere cu Bond şi replici din ciocolată ale pistoalelor. Sexul nu era esenţialul. În jur de 1 noaptea, cineva mi-a spus că o persoană s-a înecat în piscină, aşa că m-am dus acolo şi m-am aruncat îmbrăcat în apă şi l-am scos pe bărbatul de 35 de ani pe marginea piscinei.

La faţa locului se afla o asistentă, special pentru astfel de situaţii. În plus, alţi invitaţi aveau competenţe medicale. Din motive de siguranţă, e interzis să te arunci în piscină. Am sunat la urgenţe şi o doamnă mi-a dat instrucţiuni pentru a îl resuscita. Am continuat până a venit o ambulanţă. Bărbatul a fost declarat mort la spital. Medicii nu cred că e vorba de o crimă, dar vor confirma după autopsie. Oamenii spun că ar fi vorba de un atac de cord. Invitaţii îşi aduc propria băutură şi se pare că domnul în cauză băuse cam mult", a povestit Richard Stanley.

Stanley şi Janet Harrison organizează petreceri de swingeri în vila lor de peste 10 ani şi au avut şi în jur de 300 de invitaţi pe noapte. Vila lor, construită în 1936, are opt dormitoare, o saună, piscină acoperită şi peste un hectar de teren unde se organizează petreceri vara. Conform cuplului, poliţia ştie de petreceri şi nu are nici o problemă cu ce se întâmplă. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net