Melania Trump a renunțat la hainele sexy și parcă e altă femeie! Îți place?

melania_trump.jpg

melania trump
Melania Trump, complet schimbată în a doua zi de Paște, la Casa Albă
foto: EPA

Toată lumea a așteptat tradiționala ”vânătoare de ouă” de la Casa Albă, pentru a-i urmări pe Melania și Donald Trump, atât de rar văzuți împreună de la învestirea președintelui american. Luni, 17 aprilie, relaxați și zâmbitori, cei doi au dat startul întrecerii, iar cârcotașii și-au ocupat locurile.

Melania Trump a ales o rochie fără mâneci, la baza gâtului, vaporoasă, în cea mai vogă culoare a momentului, așa-numitul ”millennial pink” (roz pal), și balerini în aceeași nuanță.

Este, poate, cea mai puțin sexy ținută abordată de Prima Doamnă de la învestirea soțului ei, o rochie care nu pune accentul pe niciunul din atuurile recunoscute ale fostului fotomodel, intrat deja în istorie ca prima soție de președinte care a pozat complet goală.

Alegerea a fost însă cum nu se poate mai inspirată. Atenția privitorilor s-a mutat de la sânii siliconați, picioarele atent lucrate la sală și silueta perfectă la zâmbetul neforțat și atitudinea deschisă ale Melaniei, care a strălucit cu adevărat pentru prima oară de când a devenit Primă Doamnă.

melania trumpZoom
Melania Trump, o Primă Doamnă relaxată
foto: EPA

 

Dând startul vânătorii de ouă cu fluierul în gură, citindu-le povești copiilor, strângându-i drăgăstos pe micuți la piept sau afișând o mutriță uimită în fața propriului fiu, Melania a părut o cu totul altă femeie decât în primele luni ale mandatului soțului ei, când a lăsat impresia că a fost închisă într-o colivie aurită pe care nu și-a dorit-o niciodată.

melania trump, donald trump, regina raniaZoom
Melania și Donald Trump au dat startul tradiționalei ”vânători de ouă” de la Casa Albă
foto: Getty Images

 

melania trumpZoom
Melania Trump îmbrățișează copiii prezenți la tradiționala ”vânătoare de ouă” de la Casa Albă
foto: EPA

 

melania trumpZoom
Melania Trump desenează împreună cu fiul ei, Barron
foto: EPA
loading...
Loading...

Citește și