Melania Trump refuză să se mute la Casa Albă! Care e motivul

melania.jpg

melania trump
Noul stil de viață al Melaniei Trump o face nefericită
foto: Getty Images

În ciuda faptului că soțul său, Donald Trump, a ajuns unul dintre cei mai puternici lideri din lume, Melania (46 de ani) nu pare deloc atrasă de noul stil de viață. Aceasta refuză să se mute la Casa Albă, așa cum este tradiția, ca prima doamnă să-și însoțească președintele la Washington.

Solistul Philip Bloch a declarat pentru revista „US Weekly” că Melania Trump este foarte nefericită în calitate de soție al președintelui Statelor Unite, precizează Digisport.ro.

„Melania încearcă să facă față noului ei rol și notorietății de care are parte. Acest stil de viață nu o reprezintă, nu era vizul ei, ci era marele vis al lui Donald Trump. Are multe de îndurat”, a declarat solistul, potrivit sursei citate.

Încă de la investirea oficială în funcția de președinte a lui Donald Trump, Melania a locuit doar în penthous-ul din Trump Tower, astfel că personalul de la Casa Albă a fost nevoit să o implore pentru a se muta la Washington. „Tot ce trebuie să faci este să vii într-o zi și să facem ședința foto”, i s-a transmis Melaniei. Prezența ei alături de președinte este esențială deoarece îi va înbunătăți imaginea lui Donald Trump. În mod surprinzător, aceasta a refuzat categoric.

„Melania este nemulțumită de modul în care a ajuns viața ei. Este nefericită”, a declarat o persoană apropiată Melaniei.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • melania trump

    Nu prea ai vrea să fii în pielea Melaniei Trump în aceste zile! Din 20 ianuarie, de când a devenit oficial Prima Doamnă a SUA, toată lumea vorbește despre felul în care a arătat, dar mai ales despre felul în care s-a purtat fostul manechin, la ceremonia de învestitură, prin comparație cu Michelle Obama, considerată deja reperul absolut în domeniu.

  • De la prinţesă a podiumurilor de modă la soţie de magnat şi apoi la Primă Doamnă. Un traseu care ne face să avem un déjà vu după o reţetă testată în Franţa de Carla Bruni, soţia lui Nicolas Sarkozy. Numai că varianta americană a acesteia e mult mai tristă şi mai supusă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1