Melania Trump, pe urmele lui Michelle Obama. La ce a renunțat aceasta

Ultima actualizare:

    Melania Trump o ia exemplu pe Michelle Obamaclick!
Melania Trump o ia exemplu pe Michelle Obamaclick!

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor unite ale Americii, are un dintre cele mai mari și râvnite garderobe. Mereu stilată și grațioasă, dar mai ales în pas cu moda, Prima Doană s-a decis că este timpul să renunțe la a mai purta piese vestimentare din blană naturală.

 Deși în trecut ținutele sale includeau articole vestimentare din prețiosul material, o sursă din anturajul Melaniei Trump a dezvăluit pentru CNN că aceasta a devenit o susținătoare a drepturilor animalelor, înlocuind blana naturală cu cea sintetică. Prima Doamnă rămâne la fel de stilată și grațioasă și fără piese vestimentare confecționate din blană naturală.

Zvonurile despre noile schimbări din viața Primei Doamne au început atunci când aceasta a mulțumit printr-o scrisoare Pamelei Anderson pentru cadoul oferit.

@flotusDear Melania,Thank you for your sweet note. It is heartwarming to see you manage your position with such beauty and grace.Pamela pic.twitter.com/h9mmdqxp0h— Pamela Anderson (@pamfoundation) May 3, 2017

@flotusDear Melania,Thank you for your sweet note. It is heartwarming to see you manage your position with such beauty and grace.Pamela pic.twitter.com/h9mmdqxp0h

Apreciez foarte mult că mi-ai trimis frumoasa blană ecologică de la Only Me. Îți sunt recunoscătoare pentru suport și cuvintele încurajatoare; înseamnă foarte mult. Împreună putem emancipa și încuraja mai multe femei să îți susțină convingerile.”, a fost scrisoarea de mulțumire trimisă către Pamela Anderson.

Chiar dacă nu se cunosc multe despre momentul în care Melania a renunțat la a mai purta blană natural, important este că Prima Doamnă a devenit o susținătoare PETA, călcând pe urmele fostei Primei Doamne, Michelle Obama.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net