Melania Trump, o soție trofeu nefericită la Casa Albă? Iată ce spun experții!

Ultima actualizare:

    Melania și Donald Trump formează cel mai ciudat cuplu de la Casa Albăfoto: Getty Images
Melania și Donald Trump formează cel mai ciudat cuplu de la Casa Albăfoto: Getty Images

Discretă în manifestări, dar fermă când a fost vorba despre scandalul infidelităților președintelui american, elegantă și cu gusturi vestimentare foarte scumpe, Melania Trump reprezintă o enigmă pentru majoritatea analiștilor obișnuiți cu un anumit profil de primă doamnă. O jurnalistă CNN a încercat să descifreze misterul ”soției trofeu” de la Casa Albă.

Kate Bennet, jurnalista CNN care a urmărit-o timp de doi ani și jumătate pe prima doamnă a SUA, a realizat un documentar pentru canalul de televiziune american despre ”misterioasa” Melania Trump (49 de ani). Concluziile lui Bennet contrazic impresia generală de femeie care nu are prea multe de spus în fața unui soț autoritar și histrionic.

”Oamenii cred despre Melania Trump că este o femeie trofeu, care nu are nicio părere... dar nu-i deloc așa. Melania are păreri, ba chiar păreri foarte ferme. În realitate nu face decât ceea ce vrea să facă. Vorbește puțin, are o echipă restrânsă și se descurcă foarte bine. Se implică numai în ceea ce stăpânește bine, iar dacă vorbește în public o face pentru că a hotărât ea asta, nu prentru că i-a recomandat un expert în comunicare. De exemplu, când s-a dus la frontiera mexicană, în timpul scandalului de acum un an, a făcut-o din proprie inițiativă. Iar în controversa declanșată de dezvăluirile lui Stormy Daniels despre infidelitățile președintelui, Melania  a hotărât singură să nu meargă la Davos împreună cu Donald Trump și să nu împartă aceeași mașină cu el pentru discursul despre starea națiunii. E drept că aceste decizii au făcut furori și au încurajat bârfele, dar Melania nu este o soție de politician ca oricare alta, ea se ghidează după propriile reguli”, a explicat Kate Bennet pentru Paris Match.

Jurnalista a pus capăt și speculațiilor potrivit cărora Melania ar fi nefericită la Casa Albă.  ”Ancheta mea arată că nu e cazul s-o considerăm astfel. Este interesant că există această percepție publică de femeie tristă, prinsă în capcană, nefericită la Casa Albă. Însă oamenii din anturajul ei afirmă exact contrariul: Melania este o primă doamnă diferită, dar implicată în rolul ei, iubește istoria și tradițiile de la Casa Albă, îi place să participe la evenimentele informale, precum vânătoarea ouălor de Paște, alegerea decorațiunilor de Crăciun, se implică în organizarea cinelor oficiale. Chiar nu pare deloc nefericită. Este adevărat că este tăcută și misterioasă, nu împarte zâmbete false în stânga și-n dreapta, însă profită din plin de această experiență”, a explicat Bennet.

Citește și:

Cine este bărbatul care a făcut-o pe Melania Trump să zâmbească sincer chiar în prezența lui Donald

De ce e nefericită Melania Trump în rolul de Prima Doamnă a Americii

Ce va face Melania Trump după ce va pleca de la Casa Albă

Kate Bennet crede că Melania Trump se va întoarce la New York după această experiență la Casa Albă, fie că asta se va întâmpla în 2021 sau în 2025. ”Melania Trump este, înainte de toate, o mamă foarte devotată fiului ei. Acesta este un lucru adesea ignorat și pentru care Melania nu este îndeajuns de apreciată. În tot acest timp, ea a reușit să-l țină pe fiul ei departe de ochii curioșilor și să-i protejeze intimitatea. Prin urmare, la sfârșitul mandatului soțului ei, probabil că Melania va face ceea ce va fi  mai bine pentru Baron. Ea are o afinitate specială pentru New York, Mar-a-Lago și New Jersey, prin urmare cred că se va întoarce aici pentru o viață liniștită și foarte discretă”, a mai spus jurnalista pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net