Melania Trump nu mai are nicio scuză. Trebuie să se mute la Casa Albă

Ultima actualizare:
Melania Trump și Michelle Obama
Melania Trump și Michelle Obama

Melania Trump și-a cam neglijat îndatoririle de Prima Doamnă a Americii, majoritatea oamenilor susținând că Ivanka Trump, fiica președintelui, a fost cea care a îndeplinit acest rol. În mai puțin de o lună, Melania se va muta la Casa Albă, deoarece fiul ei, Baron, își va încheia anul școlar, acesta fiind și motivul pentru care Prima Doamnă nu s-a mutat în Washington în luna ianuarie.

Melania Trump urmează să facă o schimbare majoră în viața ei personală. Aceasta își va lua în serios rolul de Prima Doamnă și nu doar cu numele. Melania nu s-a mutat la Casa Albă împreună cu soțul ei, Donald Trump, pe motiv că Baron, fiul lor, se află în mijlocul anului școlar și nu vrea să îl transfere la o altă instituție de învățământ, fiindu-i greu să se acomodeze atât de repede cu noile cerințe, cei doi rămânând în New York.

Ei bine, în mai puțin de o lună, Baron va încheia anul școlar, ceea ce înseamnă că Melania urmează să i se alăture soțului ei la Casa Albă. Dacă până acum se gândea că ar fi la fel ca Jackie Kennedy sau Betty Ford în rolul de Primă Diamnă, adică îsi va susține soțul și va fi alături de el, acum se gândește că are foarte multe sarcini, așadar nu știe cum va fi acest rol pentru ea, potrivit Rediff Post.


    Melania Trump și Michelle Obamagetty
Melania Trump și Michelle Obamagetty

Postura în care va fi pusă Melania este mult mai dificilă și nu se rezumă doar la câteva atribuții și activități.  Având în vedere cât de îndrăgită și respectată a fost Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Americii, Melaniei îi va fi greu să se ridice la așteptările și pretențiile cetățenilor americani.

Cu toate că se va muta la Casa Albă, Melania a mărturisit că tot Baron va fi cel mai important, mai ales că urmează să se mute la o școală nouă, unde va trebui să-și facă alți prieteni și să se acomodeze cu noii colegi, iar vârsta la care se află acum este importantă pentru dezvoltarea și creșterea lui sănătoasă. Rămâne de văzut cum va reuși să facă față așteptărilor și să se ocupe cum și-ar dori de fiul ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net