Melania Trump, ironizată după ce a recitat „Tatăl nostru” la un miting. Ce accent amuzant are

melania_2.jpg

melania trump
Toți au râs de accentul amuzant al Melaniei Trump când a recitat "Tatăl nostru"
Foto: Getty

Cu un așa soț, cum se putea ca Melania Trump să fie ignorată de ironii și glume? Prima doamnă a Statelor Unite a participat duminică, 19 februarie, la un miting în Florida, unde a recitat în fața mulțimii „Tatăl nostru”.

Melania Trump a devenit subiectul glumelor mai mult sau mai puțin răutăcioase pe rețelele de socializare după ce a încercat să recite cea mai cunoscută rugăciune creștină, după cum precizează Fox News.

Prima doamnă s-a făcut de râs nu doar din cauza accentului său foarte amuzant care a fost imediat ironizat de americani, dar și din cauza faptului că a citit rugăciunea după foaie. În mod normal, „Tatăl nostru” este o rugăciune pe care chiar și copiii o recită liber, fără vreun suport scris. Am putea admite că a fost copleșită de emoții, dar internauții nu au fost deloc iertători.

„De această dată, Melania n-a mai plagiat-o pe Michelle Obama, ci a plagiat direct din Biblie”, a fost unul dintre comentariile ironice.

Loading...

Citește și

  • melania trump

    În ciuda faptului că soțul său, Donald Trump, a ajuns unul dintre cei mai puternici lideri din lume, Melania (46 de ani) nu pare deloc atrasă de noul stil de viață. Aceasta refuză să se mute la Casa Albă, așa cum este tradiția, ca prima doamnă să-și însoțească președintele la Washington.

  • cele mai sexy imagini cu melania klauss trump

    Este o premieră la Casa Albă, înregistrată de soția proaspătului ales președinte american. La Casa Albă se va instala o First Lady cu un trup de invidiat pentru cei 46 de ani ai săi, care a fost cândva expus pentru ca toți ochii să se poată bucura de el. Iată povestea doamnei Trump, pe care poate nu o știai.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1