Melania Trump condamnă manifestațiile de la Capitoliu: „Violenţa nu este niciodată acceptabilă”

Ultima actualizare:

    Melania TrumpFoto: EPA
Melania TrumpFoto: EPA

Site-ul Casei Albe a publicat luni un mesaj de adio al Melaniei Trump adresat americanilor, în contextul în care soţia lui Donald Trump se pregăteşte să-şi încheie rolul de Primă Doamnă.

În acest text, intitulat „Drumul care ne aşteaptă”, soţia lui Donald Trump îşi evocă o singură dată soţul, însă revine apăsat asupra pătrunderii mulţimii în Capitoliu, miercuri, un eveniment pe care s-a abţinut să-l comenteze până acum.

„Naţiunea noastră este necesar să-şi panseze rănile în mod paşnic. Nu vreau să las să planeze vreo îndoială. Condamn absolut violenţele care au avut loc la Capitoliu. Violenţa nu este niciodată acceptabilă”, subliniază ea.

Melania Trump, mesaj de adio în calitate de primă-doamnă a SUA

„Implor oamenii să înceteze orice violenţă, să nu alimenteze niciodată prejudecăţile pe baza unei culori a pielii şi să nu se mai servească niciodată de o divergenţă de ideologie politică pentru a se justifica să agreseze sau să fie cruzi. Trebuie să ne ascultăm unii pe ceilalţi, să ne concentrăm asupra a ceea ce ne uneşte şi să ne ridicăm deasupra a tot ceea ce ne împarte”.

„Sunt dezamăgită şi descurajată, după ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută”, afirmă ea. „Consider că este ruşinos că s-au răspândit, în jurul acestor evenimente tragice, zvonuri murdare, atacuri personale gratuite şi acuzaţii false cu privire la mine, de către oameni care caută să le facă interesante şi care au gânduri ascunse. Această perioadă trebuie să fie dedicată numai vindecării ţării noastre şi a cetăţenilor ei. Nu ar trebui folosită în obţinerea unui câştig personal”, a mai spus aceasta, după ce CNN anunțase că în timpul violențelor de la Capotoliu, Melania ar fi participat la o ședință foto, informează news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net