Melania Trump, «Albă ca Zăpada» la un eveniment. Internauții nu au iertat-o

Ultima actualizare:

    Melania Trump a ținut unh discurs în care la contrazis pe DonaldFoto: Getty
Melania Trump a ținut unh discurs în care la contrazis pe DonaldFoto: Getty

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii reușește să eclipseze femeile cu fiecare apariție a sa. Mizând pe clasic, elegant și chic, Melania Trump face furori de fiecare dată când se îmbracă în alb.

Rareori o vezi, dar mai rar o auzi. Melania Trump a ținut miercuri un discurs pentru  ”International Women of Courage” ”Când o femeie este discreditată, întreaga lume este”, și-a început Melania discursul, conform The Guardian.

Prima Doamnă a Americii a atras toate privirile cu outfit-ul ales de ea. Aceasta a mizat pe o ținută complet albă, fresh, care i-a pus în evidentă silueta de invidiat. Rochia tip mantou a fost asortată cu o pereche de pantofi  maro, stiletto, părul coafat liber și machiajul discret au făcut-o pe Melania s-ă radieze la eveniment, fiind extrem de apreciată.


    Prima Doamnă a arătat impecabilFoto: Getty
Prima Doamnă a arătat impecabilFoto: Getty

”Când fremeile sunt împuternicite într-un domeniu, orașele, satele, școlile și economia merg mai bine și împreună cu ele, bărbații sunt mai puternici”.  Pe cât de apreciat, pe atât de criticat a fost discursul Primei Doamne. ”Melania a vorbit despre nevoia de împuternicire a femeilor din jurul lumii, dar aceast lucru se află în opoziție cu spusele soțului ei, Donald Trump, care vorbește despre reducerea ajutoarelor pentru sănătatea reproductivă a femeilor din țările în curs de dezvoltare sau prin încercările sale de a reduce accesul la asistenșă medicală pentru milioane de femei din America sau prin eforturile sale repetate de a submina femeile de culoare, femei LGBT, femei cu venituri mici, în scopul de a redirecționa fonduri pentru prietenii lui miliardari”, a declarat Teresa Younger, președinta Fundației.


    Prima Doamnă a Americii nu a fost luată în seriosFoto: Getty
Prima Doamnă a Americii nu a fost luată în seriosFoto: Getty

Nici oamenii de pe rețelele de socializare nu au fost convinși de discursul acesteia. ”Cum poatre vorbi ea de aceste lucruri, când nu are curajul să îl tragă la răspundere pe soțul ei misogin”, sau ”E amuzant că toate acestea vin de la femeia căsătorită cu bărbatul al cărui mandat este bazat pe discriminare”, au fost câteva din părerile internauților pe Twitter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net