Melania şi Prinţul Harry, trădaţi de limbajul trupului. “Ăsta e semnul diavolului”

gettyimages-852398122hh.jpg

melania trump print harry intalnire
Modul în care Prinţul Harry şi-a ţinut mâna a stârnit controverse
foto: Guliver/Getty Images

Se spune că o poză face cât o mie de cuvinte. Fotografia cu Prinţul Harry (33 de ani) şi Melania (47 de ani), nevasta lui Donald Trump, a creat isterie în mediul online, iar internauţii s-au grăbit să desluşească „semnalele” transmise de fiul cel mic al Prinţesei Diana.

Cei doi s-au întâlnit la Toronto, cu ocazia Jocurilor Olimpice Invictus. Pentru Melania, aceasta a fost prima vizită oficială fără Donald Trump în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Înființate de Prințul Harry al Marii Britanii, Jocurile Olimpice Invictus celebrează lupta pentru supraviețuire și autodepășire a militarilor răniți în războaie.

Imediat după ce pe Internet au început să circule fotografii de la întâlnirea celor doi, internauţii au dezbătut intens modul ciudat în care Harry şi-a ţinut mâna în timpul scurtei şedinţe foto.

melania trump print harry intalnireZoom
Întâlnirea "tensionată" dintre cei doi a avut loc la Toronto, cu ocazia Jocurilor Olimpice Invictus
foto: Guliver/Getty Images

 

Distant, cu un zâmbet ce părea forţat, Harry şi-a ţinut mâna în sacou într-un mod neobişnuit, lăsându-şi arătătorul şi inelarul afară. Oamenii s-au grăbit să comenteze, spunând că a folosit un simbol al diavolului, mai exact “mano cornuta” sau “coarnele diavolului”.

Ei spun că folosirea acestui simbol sugerează fie că Harry este diavolul, fie că prinţul este înconjurat de spiritul diavolului.

Întâlnirea lor, analizată de experţi în limbajul corpului

După dezbaterile online, întâlnirea celor doi a fost analizată de către experţi în limbajul corpului.

Doi experţi în limbajul corpului sunt de părere că gestul lui Harry a fost interpretat greşit. Patti Wood a declarat pentru Huffington Post că modul în care şi-a ţinut sacoul este o noutate la Harry. “Se numeşte «cornul» sau «cornul diavolului», dar nu este un semn al diavolului, ci mai debragă un gest de protecţie împotriva răului şi a spiritelor malefice”.

Wood a mai găsit o explicaţie. Ea a subliniat faptul că punerea mâinii pe stomac este un act de auto-confort şi că a observat şi alţi lideri mondiali care au pozat aşa în preajma lui Donald Trump. “Pare o situaţie tensionată, iar mâna pe stomac arată o nevoie de protecţie”, a declarat aceasta pentru sursa citată mai sus.

Fotografia cu cei doi a făcut atâta vâlvă, că a umbrit până şi prima apariţie publică a prinţului cu iubita lui, actriţa Meghan Markle.

Joe Navarro, un alt expert în limbajul trupului are o altă părere. “Poate este vorba despre un instantaneu şi o comunicare slabă între Harry şi fotografi. Poate a vrut să-şi deschidă jacheta şi s-a răzgândit. Nu cred că este neapărat ceva personal”.

harry print intalnire michelle obamaZoom
La întâlnirile cu Michelle Obama era tot numai un zâmbet
foto: Guliver/Getty Images

 

Totuşi, cei doi experţi s-au pus de acord într-un lucru, şi anume că întâlnirea dintre Melania Trump şi Harry a fost una tensionată şi că-n alte situaţii prinţul este mult mai relaxat şi zâmbitor. Imaginile cu el şi fosta Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama, sunt grăitoare în acest sens. La fiecare întrevedere, cei doi s-au pupat, s-au îmbrăţişat, au râs cu gura până la urechi şi au fost extrem de relaxaţi.

harry print intalnire michelle obamaZoom
Harry şi Michelle Obama
foto: Guliver/Getty Images

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • festivitate invictus

  Au început Jocurile Paralimpice Invictus la care participă și 15 români, răniți în război. Competiția durează toată săptămâna Au fost militari de elită, dar au fost răniţi în războaiele altora. Au stat în comă, au proteze sau sunt paralizaţi de la brâu în jos. Însă viaţa nu s-a sfârşit pentru aceşti eroi. Ei vor să devină campioni, în această săptămână, la Toronto, în Canada.

 • laurentiu serban

  15 români răniți în Afganistan participă la Jocurile Paralimpice Invictus, o competiție ce durează o săptămână și se desfășoară în Canada, la Toronto. După ceremonia de deschidere de duminică, 24 septembrie, a doua zi a început competiția propriu-zisă. Cu noroc pentru România, căci maiorul Laurențiu Șerban a adus prima medalie pentru delegația noastră.

 • foto

  Prinţul Harry a apărut public, pentru prima dată, alături de iubita sa, actriţa Meghan Markle (36 ani) la un eveniment care a avut loc pe 22 septembrie în Toronto. Deşi au fost văzuţi participând amândoi la “Invictus Games”, cei doi nu au primit locuri apropiate, ci au stat la câţiva metri distanţă unul de celălalt. Harry a fost foate agitat şi nu a încetat sî îşi caute iubita cu privirea pe tot parcursul evenimentului.

 • invinctus militari raniti tir

  S-au întors acasă cu o mulțime de medalii prețioase de la Campionatul mondial militar din Franța. Șase militari răniți sau invalizi în misiuni de război au participat pentru prima oară la un astfel de concurs și s-au întors victorioși.