Meghan nu e singura membră a familiei regale care apare în ipostaze fierbinţi. Imagini care au stârnit controverse

meghan_mens_health.jpg

Meghan Markle a fost criticată pentru videoclipul realizat în 2013
Foto Men's Health

Meghan Markle a fost dur criticată pentru fotografiile și imaginile sexy din filmele în care a jucat sau din videoclipurile de promovare a unor produse. Însă nu este singura membră a familiei regale care a făcut acest lucru. La rândul lor Prințul Harry, Prințesa Margaret și Grace Kelly și alții au apărut în ipostaze fierbinți.

Săptămâna aceasta, pozele sexy din trecutul lui Meghan Markle au făcut o mare agitație în toată lumea. Dar noua Ducesă de Sussex este una dintr-o linie lungă de membri ai familiei regale care au ridicat pulsul publicului cu fotografii deocheate. Imaginile cu Meghan Markle au fost publicate de revista Men's Health dintr-un videoclip lansat în anul 2013, conform mirror.co.uk

meghaaaan.jpg

Meghan Markle a filmat câteva scene pentru un videoclip de promovare, iar ipostazele sunt compromițătoare
Foto Men's Health

Lui Meghan nu-i este rușine de camerele de filmat, dat fiind faptul că mai mulți ani la rând ea a fost pe platourile de filmare. Însă nu este singura din familia regală a Marii Britanii care s-a fotografiat în ipostaze sexy. Prințesa Margaret a produs un mare scandal în anul 1959 atunci când a apărut într-o imagine având umerii dezgoliți, lucru care era interzis pe atunci. 

pay-princess-margaret-by-snowdon.jpg

Prințesa Margaret a pozat pentru prima dată cu umerii dezgoliți

De asemnea, Prințul Harry a fost fotografiat în anul 2008 în timp ce juca rugby fără tricou pe el.

35463993_10156527022241031_2311828071910473728_n.jpg

Prințul Harry și-a dat tricoul jos pentru a juca rugby în anul 2008
Foto AFP

Fiica Prințesei Grace Kelly, Stephanie a apărut în câteva ipostaze foarte senzuale, fiind imaginea de pe coperta unei reviste.

57fc98d55296bb64e5c1aa3fd7766ca4-stephanie-monaco-stephanie-grimaldi.jpg

Fiica lui Grace Kelly, pe coperta unei reviste

Prințesa Diana a fost de departea cea mai îndrăzneață deoarece a pozat de mai multe ori în costum de baie la plajă, iar la vremea respectivă a creat un adevărat haos. 

000_arp3466731.jpg

Prințesa Diana s-a lăsat fotografiată în costum de baie
Foto AFP

Actrița care a devenit prințesă în prin anii 50, Grace Kelly, era un exemplu pentru femeile din acea perioadă și a fotografiat des în momente sexy.

loading...
Loading...

Citește și