Meghan Markle vrea să devină președinta SUA. Autoarea acestei afirmații e o apropiată a familiei regale

Meghan Markle

Meghan Markle nu s-a putut adapta în familia regală
Meghan Markle a vrut să schimbe regulile din familia regală
Foto: Getty Images

Meghan Markle își dorește să devină președinta SUA. Dezvăluirea a fost făcută de Lady Colin Cambell, care a publicat o carte despre aceasta.

Fosta actriță Meghan Markle (38 de ani) visează să devină președinta SUA. Exploziva dezvăluire a fost făcută de Lady Colin Campbell, popular aristocrată care a publicat o carte cu dezvăluiri despre Meghan și soțul ei, prințul Harry (35 de ani), intitulată ” Meghan and Harry: The Real Story”. Astfel, s-a aflat că Meghan Markle vrea să ajungă de la Palatul Buckingham la Casa Albă. Vrea să calce pe urmele lui Barack Obama în politică. ”Știu că ducesa de Sussex are aspirații politice. Mi-a zis într-o zi că ar dori să candideze la președinția a SUA. Cred că tot ceea ce face, părăsirea familiei regale și întoarcerea în California fac parte din planul său”, a asigurat Lady Colin Campbell în interviul de promovare a cărții ei.

Autoarea este o apropiată a familiei regale

Cuvintele autoarei au provocat dezbateri aprinse în Marea Britanie. Lady Colin Campbell este o apropiată a familiei regale și a fost căsătorită cu Lordul Colin Ivar Campbell, fiul mai mic al celui de-al șaptelea duce de Argyll. Nu este prima oară când zguduie opinia publică britanică prin dezvăluirile ei. În trecut a scris o biografie despre prințesa Diana și Regina Mamă, o carte despre căsătoria reginei Marii Britanii cu prințul Philip. Toate s-au bucurat de mare succes la vânzări. Autoarea spune că nu a fost surprinsă că Meghan a părăsit familia regală. Ea a cunoscut-o la o petrecere de la castelul Goring, din Worthing, cu prilejul aniversării prințului Charles, la împlinirea vârstei de 70 de ani. Meghan a cerut să plece, atunci, de la petrecere, fiindcă i s-a făcut o fotografie. ”Toți am fost îngroziți”, spune autoarea, precizând că atunci și-a dat seama că actrița californiană nu se va adapta la noua viață regală. În carte, Lady Colin Cambell spune că Meghan a încercat să schimbe regulile regale, să le adapteze la propriile necesități și ambiții. Meghan Markle are ambiția să devină președinta SUA.

Loading...