Meghan Markle și prințul Harry vor avea o fetiță: "Ce mai poți cere?"

meghan-markle-harry.jpg

Meghan Markle și prințul Harry
Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle aşteaptă al doilea copil
Foto: AFP

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle aşteaptă al doilea copil. Au dat vestea în urmă cu trei săptămâni, iar acum au dezvăluit și sexul copilului, în mult-așteptatul interviu al lui Oprah. Ducii au dezvăluit că cel de-al doilea copil va fi o fetiță.

Cuplul a confirmat vestea în în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, difuzat duminică seară (7 martie). Harry nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni tată de fată. 

„Să ai un băiat și o fată, ce mai poți cere?” A spus prințul Harry. "Dar acum avem familia noastră. Avem noi patru și cei doi câini."

Harry și prințul Charles nu mai vorbesc deloc

În timpul interviului, el a negat că i-ar fi ascuns Reginei vestea că el și Meghan renunță la îndatoririle lor regale, spunând că a fost precedată de mai multe conversații: „Nu i-am ascuns niciodată bunicii mele. O respect mult prea mult ca să fac acest lucru.”, a spus el, potrivit abc.net
Cu toate acestea, el a spus că tatăl său, prințul Charles, a încetat să-i mai răspundă la telefon. Meghan s-a căsătorit cu Harry la castelul Windsor în mai 2018, iar fiul lor, Archie, s-a născut un an mai târziu. Harry i-a spus lui Oprah Winfrey că s-a simțit sufocat de viața regală și a fost surprins că i-au fost luate toate drepturile financiare și și-a pierdut siguranța anul trecut.


El a mai spus că a simțit că familia sa nu o susține pe Meghan, care și-a recunoscut necunoștința despre viața regală înainte de a se căsători cu Harry, în timp ce ea a suportat atacuri tabloide și povești false. Ca răspuns la o întrebare a lui Winfrey, Harry a spus că nu ar fi părăsit viața regală dacă nu ar fi fost soția sa.

Loading...
 
 

Citește și

  • Meghan Markle și prințul Harry

    Dezvăluiri șocante! Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul emisiunii „The Oprah Winfrey Show”, difuzată duminică seară (7 martie), despre familia regală şi au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Acesta a fost primul interviu acordat de cuplu după ce, anul trecut, a decis să renunţe la îndatoririle în familia regală.

  • meghan markle la interviul cu oprah

    Meghan Markle a ales o rochie din mătase neagră, cu o broderie dramatică pe umărul drept, pentru primul ei interviu de când a părăsit familia regală britanică, ca să se mute în SUA, împreună cu prințul Harry și micuțul Archie. Specialiștii care au analizat această alegere au ajuns la concluzia că ducesa de Sussex a vrut să transmită un mesaj de ”renaștere” și de ”capacitate de a rezista în condiții dintre cele mai vitrege”.