Meghan Markle și prințul Harry, prima fotografie-portret de când au părăsit Casa Regală

meghan-harry.jpg

Meghan Markle și prințul Harry
Meghan Markle și prințul Harry, în primul lor portret oficial de anul acesta
Foto: Matt Sayles

Le priește noua viață! Meghan Markle și prințul Harry sunt doar zâmbete în primul lor portret oficial de când au renunțat la Casa Regală a Marii Britanii.

Fotografia, care a fost făcută de Matt Sayles pentru viitorul Time100 Talk al lui Meghan și Harry, a fost lansată în urmă cu câteva zile. Meghan și Harry găzduiesc discuția pe 20 octombrie, cu cofondatorul Reddit Alexis Ohanian, CEO-ul Rappler Maria Ressa și gazdele podcast-ului Teenager Therapy ca invitați.

Meghan și Harry apar relaxați în imaginea alb-negru, el stând dezinvolt pe brațul unui scaun în care stă ducesa. De asemenea, actrița din "Suits" își sprijină brațul în poala soțului ei și zâmbește camerei de fotografiat, potrivit etonline.com

meghan-markle-harry.jpg

Meghan Markle și prințul Harry
Meghan Markle și prințul Harry par mai fericiți de când au renunțat la îndatoririle regale
Foto :Matt Sayles

Ducii s-au mutat în Monecito

Cei doi și-au anunțat intenția de a renunța la rolurile de membr ai familiei regale în ianuarie și și-au finalizat sarcinile în martie. În lunile următoare, au stabilit reședințe în Canada și Los Angeles, înainte de a se muta în „casa lor” din Montecito, în Santa Barbara, în timpul verii. O sursă a declarat recent pentru ET că zvonurile despre certurile cu Casa Regală sunt exagerate și că Meghan și Harry s-au apropiat și mai mult de familia prințului, în timpul pandemiei de coronavirus.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1