Meghan Markle și prințul Harry, avertizați în legătură cu renovarea conacului! Au cheltuit prea mult

meghan-markle-printul-harry.jpg

Meghan Markle și prințul Harry
Ducii de Sussex și-au renovat locuința din bani publici
Foto: Getty

Meghan Markle și prințul Harry au fost avertizați în legătură cu suma cheltuită pentru renovarea conacului Frogmore, din Windsor. Locuinței construite în secolul 19 i-au fost aduse îmbunătățiri de aproape trei milioane de euro din bani publici.

Multe voci au fost împotriva acestei renovări costisitoare, iar antimonarhistul Graham Smith susține că publicul ar fi trebuit să protesteze. El crede că cuplul regal a exagerat cu renovarea locuinței din Windsor. Conacul a fost renovat pentru a se potrivit pretențiilor ducilor de Sussex, iar suma a ajuns la 2,7 milioane de euro. Renovarea a fost făcută toată din bani publici, fiind aprobată de Regina Elisabeta a II-a.

Antimonarhiștii cred că suma reală este mult mai mare

Toate camerele conacului Frogmore au primit o nouă față, ir podeaua și tavanurile au fost înlocuite complet. Conacul Frogmore era pe lista clădirilor ce urmau să fie renovate, înainte ca prințul Harry și Meghan Markle să se mute acolo împreună cu băiețelul lor, Archie. Cuplul regal a cheltuit peste 800.000 de euro doar pentru asigurarea unei securități efeciente a conacului. 

„Costul real e de peste 300 de milioane de euro pe an. Ei nu au spus tot adevărul! Chiar și suma pe care au recunoscut că au luat-o din banii publici e mult prea mare. Ar trebui să fie mai transparenți cu banii pe care îi iau din contul public. Banii publici au fost folosiți pentru propria lor locuință, nu pentru o clădire la care are acces publicul larg. Nu este deloc ok! În urmă cu zece ani, primii miniștri șocau țara atunci când recunoșteau ce cheltuieli făceau. De ce nu suntem la fel de nervoși ca atunci, acum când am aflat cât a cheltuit Harry pe casa lui”, a declarat Graham Smith, citat de Daily Star.

 

Citește și

Meghan Markle a fost la un pas să se cupleze cu un alt englez faimos, înaintea lui Harry

Prietenii Prințului Harry sunt panicați: Meghan Markle îl ține sub papuc?

Loading...

Citește și

  • O femeie cu un stil bine definit, Meghan Markle ştie să facă alegeri potrivite şi când vine vorba de accesorii şi să transmită mesajul pe care îl vrea cu ajutorul bijuteriilor. De la aceeaşi brătară purtată cu Prinţul Harry când încă nu anunţaseră că sunt un cuplu la colierul pe care scria "Mummy" (nr. Mami) pe care l-a purtat când era gravidă, ducesa de Sussex a ales doar bijuterii una şi una de când a intrat în rândurile familiei regale britanice, în valoare totală de apropae 700.000 euro.

  • Relaţia lui Meghan Markle cu Prinţul Harry este una care a stârnit nemulţumiri atât în rândul fanilor familiei regale britanice, cât şi în rândul membrilor acesteia. Ba mai mult, nunta celor doi ar fi motivul pentru care Harry şi Prinţul William nu se mai înţeleg ca pe vremuri. Recent, ducii de Sussex au decis chiar să se despartă de Fundaţia Regală, care se ocupă ce acte de caritate şi să se separe astfel de ducii de Cambridge, un gest care confirmă, se pare, ruptura dintre ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1