Meghan Markle și prințul Harry, avertizați în legătură cu renovarea conacului! Au cheltuit prea mult

Ultima actualizare:

    Ducii de Sussex și-au renovat locuința din bani publiciFoto: Getty
Ducii de Sussex și-au renovat locuința din bani publiciFoto: Getty

Meghan Markle și prințul Harry au fost avertizați în legătură cu suma cheltuită pentru renovarea conacului Frogmore, din Windsor. Locuinței construite în secolul 19 i-au fost aduse îmbunătățiri de aproape trei milioane de euro din bani publici.

Multe voci au fost împotriva acestei renovări costisitoare, iar antimonarhistul Graham Smith susține că publicul ar fi trebuit să protesteze. El crede că cuplul regal a exagerat cu renovarea locuinței din Windsor. Conacul a fost renovat pentru a se potrivit pretențiilor ducilor de Sussex, iar suma a ajuns la 2,7 milioane de euro. Renovarea a fost făcută toată din bani publici, fiind aprobată de Regina Elisabeta a II-a.

Antimonarhiștii cred că suma reală este mult mai mare

Toate camerele conacului Frogmore au primit o nouă față, ir podeaua și tavanurile au fost înlocuite complet. Conacul Frogmore era pe lista clădirilor ce urmau să fie renovate, înainte ca prințul Harry și Meghan Markle să se mute acolo împreună cu băiețelul lor, Archie. Cuplul regal a cheltuit peste 800.000 de euro doar pentru asigurarea unei securități efeciente a conacului. 

„Costul real e de peste 300 de milioane de euro pe an. Ei nu au spus tot adevărul! Chiar și suma pe care au recunoscut că au luat-o din banii publici e mult prea mare. Ar trebui să fie mai transparenți cu banii pe care îi iau din contul public. Banii publici au fost folosiți pentru propria lor locuință, nu pentru o clădire la care are acces publicul larg. Nu este deloc ok! În urmă cu zece ani, primii miniștri șocau țara atunci când recunoșteau ce cheltuieli făceau. De ce nu suntem la fel de nervoși ca atunci, acum când am aflat cât a cheltuit Harry pe casa lui”, a declarat Graham Smith, citat de Daily Star.

Citește și

Meghan Markle a fost la un pas să se cupleze cu un alt englez faimos, înaintea lui Harry

Prietenii Prințului Harry sunt panicați: Meghan Markle îl ține sub papuc?

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net