Meghan Markle şi prinţul Harry au fugit din Canada de frica coronavirusului. Unde s-au adăpostit

meghan_markle-si-printul-harry.jpg

meghan markle si printul harry
Meghan Markle şi prinţul Harry
Foto Gettyimages

Meghan Markle şi prinţul Harry au decis să se separe de Casa Regală a Marii Britanii, să renuţe la titluri şi la banii primiţi din partea contribuabililor pentru a duce o viaţă mai liniştită, ferită de energie negativă. La începutul lunii martie au participat la ultima ceremonie oficială în calitate de membrii ai Casei Regale apoi s-au întors în Canada, Vancouver, acolo unde dețin o casă în valoare de 14 milioane de dolari. Se pare că schimbarea este una de bun augur pentru cei doi, potrivit publicației britanice dailymail.co.uk. Iată cum s-au adaptat rebelii familiei regale la noile condiții de trai.

Ducesa de Sussex se bucură din nou de viață de când a părăsit Casa Regală a Marii Britanii, potrivit publicației britanice dailymail.co.uk. Conform acesteia, ducesa simte că este o altă persoană acum că s-a îndepărtat de toată energia negativă care gravita în jurul său atunci când se afla în Marea Britanie. A reușit să îndepărteze starea de claustrofobie, relatează sursa care a preferat să își păstreze anonimitatea.

Ducii de Sussex au părăsit Canada pentru a căuta o locuință în California, mai aproape de mama lui Meghan Markle. Cei doi se tem că granița dintre Statele Unite și Canada va fi curând închisă din cauza epidemiei de covid-19, subliniază dailymail.co.uk.

charles.jpg

charles
Prințul Charles a fost testat pozitiv pentru Covid-19
Foto Gettyimages

Meghan Markle și-a găsit de lucru 

Meghan visează să întruchipeze cândva un personaj dintr-un film cu superoi, însă până va veni acel moment se pare că a acceptat să colaboreze cu Disney. Disney Nature a anunțat că Ducesa de Sussex va nara documentarul Elephant care va fi lansat pe platforma Disney+ pe data de 3 aprilie. „Elephant”, regizat de Mark Linfield, Vanessa Berlowitz şi Alastair Fothergill, va avea premiera pe Disney+ în aceeaşi zi cu documentarul „Dolphin Reef”, narat de actriţa Natalie Portman.

Prințul Harry speră la o viață mai liniștită după retragerea din Casa Regală 

Prințul Harry speră că retragerea sa din Casa Regală îi va aduce liniște și fericire. El a afirmat că a acceptat toate condițiile necesare retragerii sale din linia de succesiune, fiind conștient că acest lucru nu va schimba cu nimic ceea ce simte față de Marea Britanie și poporul său. „Am acceptat acest lucru ştiind că nu schimbă cine sunt sau cât sunt de dedicat. Dar sper că asta vă ajută să înţelegeţi la ce s-a ajuns, că mă voi retrage din tot ceea ce am cunoscut vreodată, pentru a face un pas înainte spre ceea ce sper că va fi o viaţă mai liniştită”, a adăugat el, potrivit edition.cnn.com.

 

Loading...

Citește și

  • meghan markle

    Casa Regală a Marii Britanii a fost cutremurată din temelii atunci când ducii de Sussex au decis să părăsească reşedinţa şi să renunţe la titluri pentru a începe o nouă viaţă la mii de kilometri depărtare, în Canada. După ce cuplul rebel a părăsit Marea Britani, în presa internaţională au apărut o multitudine de speculaţii privind afacerile de viitor ale celor doi. Iată că Meghan Markle nu a pierdut deloc timpul şi a găsit un proiect pe placul său pentru care va depune timp şi energie.

  • meghan markle si thomas markle

    Meghan Markle şi prinţul Harry au luat decizia de a părăsi Casa Regală a Marii Britanii la începutul anului 2020, însă tatăl fostei actriţe continuă să o atace pe aceasta şi să îi adreseze cuvinte acide. Thomas Markle a vorbit în numeroase dăţi despre faptul că Meghan Markle este nerecunoscătoare Casei Regale şi a subliniat că are o atitudine sfidătoare la adresa reginei. Pe de altă parte, Meghan a hotărât să se îndepărteze de tatăl care aruncă cu venin şi să îşi refacă viaţa departe de răutăţile acestuia, în Canada, alături de prinţul Harry şi de fiul lor, Archie Harrison. Se pare că Thomas Markle doreşte totuşi să ajungă la un consens cu fiica sa şi, pentru a obţine iertarea ei, a apelat la fiul său, Tom.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1