«Meghan Markle se vrea un fel de Prinţesa Diana». Cine crede că ducesa va distruge familia regală britanică

Ultima actualizare:

    Meghan Markle nu este pe placul tuturorfoto: Getty
Meghan Markle nu este pe placul tuturorfoto: Getty

Meghan Markle este din nou luată în vizor de jurnalistul britanic Piers Morgan, care o critică dur într-un nou documentar. El o numeşte "o mică Kardashian" şi spune că fosta actriţă este o influenţă negativă pentru Casa Regală britanică.

Un critic acerb al lui Meghan, Piers Morgan a declarat că nu e deloc de acord cu decizia ducilor de Sussex de a părăsi Casa regală şi că asta reprezintă "începutul finalului pentru monarhie", potrivit mirror.co.uk. 

"Dacă Meghan crede că va fi văzută acum ca vreo Prinţesă Diana, trebuie să se gândească mai bine. O să ajungă o mini Kardashian, cu toată lipsa de onoare pe care o implică asta. Se vede deja reacţia în Marea Britanie şi restul lumii îi vede drept ce sunt, doi tineri care se vor progesivi, dar care sunt obsedaţi de sine şi cu un ego imens. Au bătut din picior şi Regina s-a dat la o parte", a declarat Piers Morgan, în documentarul "Harry & Meghan: The Royals In Crisis".

"Sunt şocat că Regina a fost de acord cu aşa ceva. Doi membrii ai familiei regale care să facă bani din statutul lor, e ceva ce va distruge monarhia", a mai adăugat Morgan. 

Nu e prima dată când Morgan o atacă fără menanjamente pe Meghan. În trecut, el a declarat că fosta actriţă nu a fost victima rasismului în Marea Britanie şi a spus că ducesa vrea să fie o vedete internaţională, indiferent de costuri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net