Meghan Markle revine din concediul de maternitate. Iată ce pregăteşte

Ultima actualizare:

    Meghan Markle cu micuţul Archie la unul din puţinele evenimente la care a fost văzută în timpul concediului de maternitateFoto: Profimedia
Meghan Markle cu micuţul Archie la unul din puţinele evenimente la care a fost văzută în timpul concediului de maternitateFoto: Profimedia

Meghan Markle își face prezența pe scena publică săptămâna viitoare, când îşi va încheia concediul de maternitate. Ea a avut un concediu maternal de patru luni.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, revine pe scena publică după ce s-a bucurat de un scurt concediu de maternitate, a confirmat Palatul Buckingham. Ea urmează să lanseze o colecție vestimentară în scopuri caritabile. Meghan, care este căsătorită cu prinţul Harry (34 de ani) al Marii Britanii, l-a născut pe micuţul Archie Harrison Mountbatten-Windsor, la 6 mai. Ea va participa săptămâna viitoare la primul evenment public, care va avea loc la 12 septembrie. Meghan va lansa noua sa colecţie de haine pentru femei în colaborare cu organizaţia caritabilă Smart Works.

Prinţul Harry şi Meghan Markle rămân fără titlurile de duci?

Cum arată Meghan Markle, la o lună după ce a născut

Ce conţine noua colecţie a lui Meghan Markle

Meghan a colaborat cu distribuitorii Jigsaw, John Lewis and Partners, Marks and Spencer şi cu prietena ei stilistă Misha Nonoo pentru noua colecţie de haine care pot fi purtate la locul de muncă. De asemenea, costumaţiile vor putea fi de mare folos la interviurile de angajare. Colecţia include pantaloni, blazere şi genţi. Pentru fiecare articol cumpărat în timpul vânzării colecţiei, care va dura cel puţin două săptămâni, una va fi donată pentru Smart Works, permiţând clienţilor să ajute susţinerea altor femei în poveştile lor de succes. Organizaţia Smart Works, care este sub patronajul lui Meghan, ajută femeile, multe din medii defavorizate.  Ducesa de Sussex, Meghan Markle, revine pe scena publică după ce s-a bucurat de un concediu de maternitate de numai patru luni.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net