Meghan Markle a refuzat invitația de la Premiile Emmy. Care sunt motivele

meghan_markle_main1.jpg

Care sunt motivele pentru care Meghan Markle a refuzat să participe la ediția de luna viitoare a Premiilor Emmy
Foto: Getty

Meghan Markle a refuzat politicos invitația de a apărea în cadrul ediției de luna viitoare a Premiilor Emmy. Ducesa de Sussex primise distincția de invitat de onoare, însă se pare că promisiunile pe care i le-a făcut Prințului Harry primează! De când s-a căsătorit cu Ducele de Sussex, Meghan a renunțat la cariera sa în cinematografie, iar acum, se pare că nici măcar la o decernare de premii ce vizează acest domeniu nu se mai află pe lista de evenimente a lui Meghan.

Meghan Markle și-a luat în serios atribuțiile de Ducesă de Sussex și nu a uitat nicio clipă faptul că mariajul cu Prințul Harry a împins-o să facă și compromisuri. Înainte de relația cu actualul Duce de Sussex, Meghan avea o carieră în cinematografie, fiind cunoscută în special pentru rolul său din cunoscutul serial „Suits”. Transformarea în Ducesa de Sussex a venit la pachet, totuși, și cu renunțarea la a apărea pe micile ecrane în calitate de actriță.

meghan_markle_suits.jpg

Meghan Marlke a interpretat personajul „Rachel” în serialul „Suits”
Foto: Getty

Meghan, în vârstă de 37 de ani, „a refuzat în mod politicos” invitația organizatorilor Premiilor Emmy, care au ajuns la cea de-a 70-a ceremonie și vor avea loc luna viitoare, la Microsoft Theater din Los Angeles. Surse apropiate anturajului cuplului regal au dezvăluit că Ducesa de Sussex şi Prinţul Harry fuseseră invitaţi la Premiile Emmy, în calitate de invitaţi speciali, conform tabloidului The Sun. Astfel, noua Ducesă de Sussex a renunțat la participarea la una dintre cele mai importante ceremonii de decernarea a premiilor de televiziune și la șansa ei de a-și lua rămas bun, în mod oficial, de la cariera sa în actorie, de la foștii colegi de platou și de la fanii serialului în care a fost protagonistă. 

meghan_markle_1.jpg

Meghan Markle a refuzat invitația de onoare la Premiile Emmy
Foto: Getty

Motivul pentru care Meghan Markle ar fi refuzat invitația 

„Directorii  executivi şi NBC le-au oferit ei şi lui Harry invitaţia de a celebra alături de cele mai mari staruri, de a se întâlni cu prietenii ei din showbiz şi chiar de a prezenta un premiu. Speram ca Meghan să participe, aceasta fiind o modalitate de a-şi lua rămas bun de la fani şi colegii din «Suits»”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic. „Dar Meghan nu participă”, a completat sursa anterior menționată. Tabloidul sugerează faptul că decizia lui Meghan de a nu participa reprezintă „trasarea unei linii“ între fosta sa carieră şi noua sa viaţă regală.

Meghan Markle a anunțat că și-a încheiat cariera de actriță în cadrul interviului comun cu prințul Harry, de anul trecut, în care și-au anunțat logodna.

Cei doi s-au căsătorit pe 19 mai la Castelul Winsor și au primit titulatura de duce și ducesă de Sussex. Premiul Emmy este un premiu american de televiziune considerat echivalentul premiului Oscar din cinematografie. 

Loading...

Citește și

  • Ziua de 4 august este una de sărbătoare pentru membri familiei regale britanice, dat fiind faptul că este ziua de naștere a noii Ducese de Sussex, Meghan Markle. Fosta actriță celebrează astăzi prima aniversare sub titlul ce i-a fost oferit după căsătoria cu Prințul Harry, așa că lucrurile vor sta puțin diferit, din punct de vedere organizatoric, față de aniversările ei precedente. Se pare că noul rang de Ducesă vine la pachet și cu anumite interdicții.

  • Meghan Markle a împlinit astăzi, 4 august, vârsta de 37 de ani! Noua Ducesă de Sussex a avut parte de o transformare treptată, dar sigură, de la începutul întâlnirilor sale cu Prințul Harry până la rostirea jurămintelor de nuntă. Această schimbare este vizibilă mai ales în ținutele fostei actrițe, care au pornit de la simplii jeanși și cămăși și au ajuns la rochii sofisticate și sobre. Cert este, totuși, că orice apariție publică de-a lui Meghan întoarce multe capete și reușește să ajungă pe primele pagini ale multor publicații de top.