Meghan Markle, în război cu presa britanică! Ducesa de Sussex a lămurit toate zvonurile

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry au dat în judecată două tabloide britaniceFoto: Getty
Meghan Markle și prințul Harry au dat în judecată două tabloide britaniceFoto: Getty

Ducesa de Sussex a dorit să facă lumină în cazul unor zvonuri care au afectat-o în ultima vreme. Avocații ei au dat în judecată tabloidele „The Daily Mail” și „The Mail on Sunday”, care ar fi fabricat mai multe articole despre Meghan Markle și prințul Harry.

Tabloidele au scris despre renovările „de lux” făcute de ducii de Sussex la conacul Frogmore: izolare fonică totală, o sală de yoga, terenuri de tenis și o seră de portocali. Surpriză, însă! Meghan Markle susține că toate acestea sunt minciuni. Presa britanică a vehiculat suma de 3,5 de milioane euro, iar reacția cetățenilor britanici a fost pe măsură, având în vedere că renovările pentru conacul Frogmore au fost făcute din bani publici.

Mai mult, ducesa de Sussex susține că „The Mail on Sunday” a modificat și a scos intenționat anumite pasaje dintr-o scrisoare pe care Meghan Markle i-a trimis-o tatălui său, Thomas. Cei doi sunt certați de foarte mulți ani, iar relația lor a fost intens mediatizată în presa tabloidă din Marea Britanie. 

Prințul Harry a sărit în apărarea lui Meghan 

„Conținutul unei scrisori private au fost făcute publice în mod ilegal, pentru a te manipula pe tine, cititorule, pentru a duce la capăt agenda acestui grup media. În plus, după publicarea ilegală a acestui document privat, jurnaliștii au omis în mod strategic anumite paragrafe pentru a masca minciunile pe care ei le-au perpetuat în ultimul an”, a declarat prințul Harry într-un comunicat de presă. 

Potrivit ducilor de Sussex, „The Mail on Sunday” a ales să nu publice paragrafele din care reieșea că lui Meghan Markle îi pasă de tatăl ei, pentur a duce mai departe „manipularea media”.

De asemenea, Meghan Markle susține că „baby shower-ul” nu a costat 300.000 de dolari, ci „o fracțiune mică din suma vehiculată de presă”. Petrecerea a fost organizată de una dintre cele mai bune prietene ale fostei actrițe americane, care i-a fost și colegă de facultate, potrivit Vogue. Au fost 15 invitați la eveniment, toți fiind prieteni foarte apropiați cu ducesa de Sussex.

Citește și

Meghan Markle e căsătorită cu Prințul Harry, dar nu are cetățenie britanică!

Meghan Markle și Kate Middleton s-au evitat în public. Ce secret ascunde soția lui Harry?

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net