Meghan Markle nu și-a invitat familia la nuntă! Care sunt motivele

Ultima actualizare:

    Meghan Markle nu și-a invitat familia la nuntă Foto: Getty
Meghan Markle nu și-a invitat familia la nuntă Foto: Getty

Familia viitoarei soții a prințului Harry susține că mirii nu și-au pus încă la punct aranjamentele de nuntă așa cum trebuie. Nu se știe încă dacă tatăl lui Meghan va participa la nuntă, sau cine o va însoți pe mireasă la altar, iar familia ei se declară dezamăgită pentru că a fost lăsată pe dinafară.

Deși informații precedente cu privire la evenimentul regal susțineau că tatăl lui Meghan Markle nu doar că va participa la nuntă, dar o va și însoți pe aceasta la altar, acum lucrurile nu mai sunt așa de certe. Potrivit unui nou articol publicat de Daily Mail, Thomas Markle nu a confirmat încă nimic legat de rolul său la nunta regală dintre fiica sa și prințul Harry. 

Informații venite din partea Palatului Kensington, sursa oficială a Casei Regale, au dezvăluit că în momentul actual nu este sigur nici dacă acesta va mai participa la eveniment. „Nu avem încă o confirmare cu privire la prezența la ceremonie a fostului director de imagine, Thomas Markle”.

Familia viitoarei mirese a susținut de asemenea că nici ei nu cunosc încă modul în care se va desfășura nunta. ”Am vorbit cu Thomas săptămâna trecută și el nici măcar nu știa despre ce e vorba. A susținut că nu l-a anunțat nimeni dacă el va trebui să conducă mireasa la altar sau nu. El este o persoană foarte privată, dar nu înțeleg cum fix tatăl miresei nu poate să pună piciorul în prag și să vorbească cu fiica sa despre aranjamentele de nuntă”, a declarat unchiul lui Meghan.

De asemenea, verișoara viitoarei mirese, Trish Gallup, a susținut că ea și restul familiei nici măcar nu sunt invitați la nuntă, din cauza spațiului restrâns pe care cei doi miri l-au ales. ”Am făcut tot ce am putut să iau legătura cu Meghan, însă nu ne-a invitat la nuntă. Nu mai sper. Dacă și-ar fi dorit să ne invite, ar fi făcut-o până acum. Cred că sora lui Meghan a avertizat-o că ar fi mai bine să nu ne invite, probabil îi este frică să nu o facem de râs. Sunt tristă totuși. Mi-ar fi plăcut să îi trimit urările mele în mod personal lui Meghan”. 

Nu se știe exact care sunt motivele din spatele acestor neînțelegeri, însă familia lui Meghan s-a declarat profund dezamăgită de faptul că au fost lăsați pe dinafară în acest mod, în timp ce toți ceilalți participanți la nuntă, printre care și Victoria Beckham, au primit deja invitațiile.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net